Το μανικιούρ της Hailey Bieber

Η Χέιλι Μπίμπερ δείχνει το μυστικό για να δείχνουν πιο ζουμερά τα χείλη σας με κόκκινο κραγιόν

Η Χέιλι Μπίμπερ είναι μια από τις πιο διάσημες influencers με εκατομμύρια followers σε Instagram και TikTok οι οποίοι παίρνουν ιδέες από τις αναρτήσεις της σχετικά με τη μόδα και την ομορφιά.

Αυτή τη φορά, η Χέιλι Μπίμπερ με ένα βίντεό της έδωσε τη λύση σε πολλές γυναίκες, για το πώς να βάζουν το κόκκινο κραγιόν τους και πώς τα χείλη τους να δείχνουν πιο ζουμερά από ποτέ.

Το κόκκινο κραγιόν πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν, ανεξάρτητα από τις τάσεις. Αυτό που αλλάζει είναι η υφή του, ο τρόπος εφαρμογής στα χείλη αλλά και οι αποχρώσεις.

Κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα της ηλικίας και του στιλ της μπορεί να υποστηρίξει το κόκκινο κραγιόν. Ταιριάζει απόλυτα στο rock style με έντονες βλεφαρίδες ή ένα μαύρο-γκρι smokey, στο preppy style με nude μάτια και ροδαλά μήλα αλλά και στο πιο girly με μάτια σε γήινες αποχρώσεις και διακριτικές λάμψεις, σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου.

Η Χέιλι Μπίμπερ δείχνει το μυστικό για να δείχνουν πιο ζουμερά τα χείλη σας με κόκκινο κραγιόν

Η Χέιλι Μπίμπερ πάντως ταίριαξε το κόκκινο κραγιόν της με ένα metallic εντυπωσιακό φόρεμα, ό,τι πρέπει για τις festive εμφανίσεις και έδειξε βήμα βήμα πώς εφάρμοσε το κραγιόν της για να δείχνουν τα χείλη της ζουμερά και μεγάλα.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε με το περίγραμμα των χειλιών της με κόκκινο μολύβι και στη συνέχεια πέρασε για δεύτερη φορά το περίγραμμα επιλέγοντας έναν τόνο πιο σκούρα απόχρωση από το κραγιόν της.

Έβαψε τα χείλη της, και έκανε για ακόμη μια φορά το περίγραμμα με το σκούρο μολύβι ενώ έπειτα, με ταμποναριαστές κινήσεις έκανε πιο απαλό το περίγραμμα και ενσωμάτωσε τα δύο χρώματα μαζί.

Αυτή η τακτική δίνει την ψευδαίσθηση πως τα χείλη είναι πιο μεγάλα ενώ το gloss και η λάμψη που πρόσθεσε στο τελείωμα έδωσαν στα χείλη της το τέλειο ζουμερό αποτέλεσμα.