κόκκινο κραγιόν
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
LIPS

To trick με το highlighter που θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο ζουμερά


Δουλεύοντας τα σωστά χρώματα, κάνοντας τις σωστές τεχνικές μπορούμε να έχουμε θεαματικά αποτελέσματα στο μακιγιάζ.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε γωνίες στο πρόσωπο μας, να κάνουμε τη μύτη μας να φαίνεται πιο μικρή ή πιο στρογγυλή αν χρειάζεται, να κρύψουμε ατέλειες κοκκινωπές ή σε σκούρο χρώμα και φυσικά να αλλάξουμε το σχήμα των ματιών αλλά και των χειλιών μας.

Τι χρειάζεται να έχουμε στη διάθεση μας; Καλλυντικά, ανάλογα τι θέλουμε να κάνουμε, χρειάζεται να έχουμε προϊόντα σε διάφορες αποχρώσεις, ανοιχτές και σκούρες, για να δημιουργήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και ενώ για να κάνουμε conctouring απαιτείται μία τεράστια γκάμα αποχρώσεων foundation, σκούρων αλλά και φωτεινών, για να αλλάξουμε τα χείλη μας και να τα κάνουμε πιο juicy, χρειαζόμαστε απλά το αγαπημένο μας κραγιόν, ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση και ένα highlighter.

Αρκεί ένα προϊόν λάμψης για να κάνουμε τα χείλη να δείχνουν πιο juicy.

Τι πρέπει να κάνουμε; Ακολουθήστε τα βήματα:

  1. Αρχικά, καλό είναι να περάσουμε με προϊόν βάσης τα χείλη, για να έχουμε τον τέλειο καμβά να δημιουργήσουμε.
  2. Συνεχίζουμε με το μολύβι, το οποίο εφαρμόζουμε, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε. Αν θέλουμε να μεγαλώσουμε τα χείλη μας, πατάμε ελαφρώς εκτός σχήματος, για πιο μικρά μπαίνουμε στο εσωτερικό και σβήνουμε με makeup ή για να διατηρήσουμε το σχήμα, πατάμε ακριβώς πάνω στη γραμμή.
  3. Ύστερα παίρνουμε το highlighter και με ένα μικρό πινελάκι, με το δάχτυλό μας ή ακόμα και με μία μπατονέτα, εφαρμόζουμε στο τόξο του έρωτα - είναι το σημείο καρδιά που σχηματίζεται στο άνω χείλος - και ελαφρώς στις δύο άκρες που ενώνουν τα χείλη μας.
  4. Τέλος εφαρμόζουμε το κραγιόν και φροντίζουμε το highlighter να ξεχωρίζει, για να δημιουργεί φως και να δίνει την ψευδαίσθηση ότι τα χείλη μας είναι πιο juicy απ’ότι είναι στο φυσικό τους.

Η ταλαντούχα makeup artist, Violette_fr σχεδόν σε κάθε makeup tutorial προσθέτει highlighter στο τόξο του έρωτα. Δείτε στο YouTube video που ακολουθεί και συγκεκριμένα στο σημείο 09:14, πώς προσθέτει ελάχιστο highlighter πριν βάψει τα χείλη της, κάνοντας έτσι πιο juicy και εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

SHARE