κραγιόν
Φωτογραφία: Instagram/ @_constance_d
LONG-LASTING ΚΡΑΓΙΟΝ

Κι όμως, τα long-lasting κραγιόν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για τα μάτια σου


Τα long-lasting κραγιόν είναι ένα σπουδαίο, σχεδόν απαραίτητο, προϊόν ομορφιάς, για όσες γυναίκες αγαπούν το μακιγιάζ.

Είναι τρομερά βολικό το γεγονός ότι εφαρμόζουμε κραγιόν και ξεχνάμε να το ανανεώσουμε. Δεν χρειάζεται να το ανανεώσουμε μετά από φαγητό, ποτό ή ακόμα και όταν αφαιρούμε τη μάσκα μας. Το 2022, στην εποχή της πανδημίας, με τη μάσκα να έχει γίνει αναγκαία στην καθημερινότητά μας, τα long-lasting κραγιόν τα εκτιμήσαμε ακόμα περισσότερο.

Από παλιά γνωρίζουμε ότι μπορούμε να δώσουμε χρώμα στα ζυγωματικά μας, εφαρμόζοντας ελάχιστο κραγιόν, με απαλές ταμποναριστές κινήσεις -ένα makeup tip, το οποίο χρησιμοποιούν κορυφαίοι makeup artists.

Μία εναλλακτική χρήση των κραγιόν και ιδανικά των long-lasting, που μένουν αναλλοίωτα για ώρες και που έχουν matte φινίρισμα, είναι να τα εφαρμόζουμε ως eyeliner

Τα colored eyeliner είναι μία μεγάλη τάση στο μακιγιάζ, τον τελευταίο χρόνο. Με τα looks των 70s να είναι το μεγαλύτερο makeup trend της εποχής.

Η χρωματιστή γραμμή eyeliner, σε αποχρώσεις του ροζ, του φούξια, του κόκκινου αλλά ακόμα και σε πιο σκούρες burgundy αποχρώσεις, είναι μία πινελιά που αναμφισβήτητα κάνει το look μοναδικό.

Πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα long-lasting κραγιόν;

Αρχικά είναι απαραίτητο να έχουμε στην διάθεση μας ένα λεπτό πινέλο eyeliner. Παίρνουμε ελάχιστο χρώμα από το long-lasting κραγιόν που έχουμε επιλέξει και σχηματίζουμε την γραμμή στο βλέφαρο. Βασική προϋπόθεση να μην υπάρχει υγρασία στο βλέφαρο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε εφαρμόσει πούδρα ή έχουμε αποφύγει την εφαρμογή υγρού concealer ή οποιουδήποτε άλλου creamy-υγρού προϊόντος.

 Ολοκληρώνουμε το look με μάσκαρα κυρίως στις ρίζες των βλεφαρίδων.

Στο κολάζ που ακολουθεί, επιλέξαμε αγαπημένα long-lasting κραγιόν:

L'Oreal Paris
Maybelline SuperStay
Giorgio Armani Lip Power
NARS
Ilia Matte Lipstick
NYX Lingerie Push-Up
SmashBox
Fenty Beauty
SHARE