Πώς η περιοδεία της Barbie έσωσε, τελικά, τη φήμη της Μάργκοτ Ρόμπι

Η Margot Robbie ακόμη πιο ξανθιά στο κόκκινο χαλί της νέας της ταινίας «Barbie»

“Ήθελα πραγματικά τα ξανθά μαλλιά της Margot να αντιπροσωπεύουν την Barbie στο κόκκινο χαλί χωρίς να είναι πολύ εμφανές και ξανοιγμένα υπερβολικά.

Όταν το φως θα έπεφτε στα μαλλιά της, ήθελα να αστράφτουν και να λάμπουν όπως τα ξανθά μαλλιά των supermodel και των ηθοποιών της δεκαετίας του '90”, δηλώνει ο Επαγγελαμτίας Celebrity Hair Colorist, Jacob Schwartz της Schwarzkopf.

Πως να αποκτήσετε τα ξανθά μαλλιά της Margot Robbie:

Τεχνική Babylight με προϊόντα BLONDME της Schwarzkopf Pro

Χρησιμοποιώντας λεπτές ανταύγειες, ακολουθούμε την τεχνική babylight με τα προϊόντα BLONDME Premium Lightener 9+ και BLONDME Premium Developer 20vol. για ένα ομοιόμορφο ξάνοιγμα των μαλλιών ενώ παράλληλα προστατεύουμε τους δεσμούς της τρίχας. Μου αρέσουν τα BLONDME Developer γιατί περιέχουν υψηλά συστατικά περιποίησης (έλαια) και προστατεύουν το περιτρίχιο κατά τη διαδικασία ξανοίγματος ενώ το Schwarzkopf IGORA VIBRANCE περιέχει Aquaxyl που βοηθά στη διατήρηση / προσθήκη υγρασίας στα μαλλιά ενώ παράλληλα δίνει τόνο.

BLONDME Συλλογή Προϊόντων Περιποίησης για Απαλά Χρυσαφένια Ξανθά Μαλλιά

Μετά το ξάνοιγμα, χρησιμοποιείστε τα BLONDME All Blondes Rich Shampoo και BLONDME All Blondes Rich Conditioner. Τα δύο προϊόντα θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων δεσμών στα μαλλιά και στην προστασία των δεσμών της τρίχας

Περισσότερη λάμψη με τo IGORA VIBRANCE της Schwarzkopf Pro

Σε νωπά μαλλιά εφαρμόστε τo Schwarzkopf IGORA VIBRANCE για να ανανεώσετε το ξανθό χρώμα και να του δώσετε περισσότερη λάμψη. Χρησιμοποιήστε 9-0 γύρω από τη γραμμή του μετώπου για να διατηρήσετε τη φωτεινότητα τους και το 7-0 στις ρίζες για να δημιουργήσετε μια σκούρα βάση στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Κάτω από την κορυφή του κεφαλιού χρησιμοποιείστε την απόχρωση 6-0 για επιπλέον βάθος, αναμεμειγμένο με τον 6-Volume gel activator. Μου αρέσει η σειρά IGORA Vibrance γιατί είναι αλκαλική και διεισδύει καλύτερα στην τρίχα προσφέροντας μεγάλη διάρκεια.

Στα μήκη και τις άκρες εφαρμόστε μια μίξη από IGORA VIBRANCE 9-0+9-4+8-46 σε ίση ποσότητα με 1,9% / 6-Volume gel activator, για να δημιουργήσετε ένα όμορφο ζωντανό και ζεστό ξανθό χρώμα. Μου αρέσουν οι ημιμόνιμες βαφές γιατί προσφέρουν διάρκεια χωρίς δεσμεύσεις.

Εφαρμόστε για 15 με 20 λεπτά. 

Το καλύτερο ξανθό αποτέλεσμα με τη BLONDME της Schwarzkopf Pro

Ξεβγάλετε προσεκτικά πρώτα το πιο σκούρο χρώμα της βάσης για να διατηρήσετε τη φωτεινότητα στις άκρες. Ολοκληρώστε την διαδικασία χρησιμοποιώντας πάλι τα προϊόντα BLONDME All Blondes Rich Shampoo και BLONDME All Blondes Rich Conditioner, για να σφραγίσετε το χρώμα και να δώσετε δύναμη στα μαλλιά σας.