Η Γκούινεθ Πάλτροου δείχνει τι έχει μέσα στο ψυγείο της

H Gwyneth Paltrow αποκαλύπτει τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί, για να αντιμετωπίσει το ξηρό της δέρμα

Πιθανότατα να μη γνωρίζετε ότι η Gwyneth Paltrow είχε ξηρό δέρμα ακόμα και μετά τα 50 της, γι αυτό η ίδια έχει πραγματικά λατρεία στο κομμάτι του skincare.

«Το δέρμα μου τείνει να στεγνώνει. Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που βάζουν συνεχώς λάδι προσώπου και μετά ενυδατική κρέμα – όλη την ώρα», έχει αναφέρει η ίδια σε άρθρο που έχει δημοσιευθεί στο wellness site της.

Όπως συμβαίνει για πολλούς ανθρώπους, αυτή η εποχή του χρόνου είναι συνήθως η χειρότερη εποχή για το ξηρό δέρμα. Η Gwyneth ακολουθεί συγκεκριμένη στρατηγική, η οποία πιθανότατα λειτουργεί και έχει αποτέλεσμα. Όπως διαβάζουμε η δική της ρουτίνα περιποίησης, περιέχει μία σειρά από καθαρές βόμβες υγρασίας. Με άλλα λόγια ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα αλλά και προϊόντα, που λειτουργούν άψογα στο να διατηρούν το δέρμα της φρέσκο, απαλό, ενυδατωμένο και εντυπωσιακά νεανικό. Και σχεδόν κάθε βήμα της εκτός από μεγάλη υγρασία, προσφέρει  και εντατική θρέψη, μαζί με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα όπως λάμψη, σφριγηλότητα και ελαστικότητα.

Ποια είναι τα 4 βήματα που ακολουθεί;

1. Περιοχή Ματιών

Το ξηρό δέρμα κάνει αυτή τη δύσκολη περιοχή των ματιών, τα γνωστά σε όλους πόδια της χήνας, πιο έντονα. Μάλιστα, αν βρεθείτε σε υψόμετρο - σε αεροπλάνο, στα βουνά - αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο. Η πρόταση της Gwyneth είναι οι συχνές μάσκες ματιών, καθώς όπως αναφέρει είναι εξαιρετικά ενεργές, με έναν πραγματικά ισχυρό, συμπυκνωμένο ορό. Αρκούν μόλις 10 λεπτά για να αλλάξουν τα μάτια σας και να δείξουν πιο ξεκούραστα.

2. Λάδι προσώπου

Η Gwyneth Paltrow είναι πραγματικά ερωτευμένη με το λάδι προσώπου - και να σας πω σε αυτό το σημείο, ότι συμπάζχω στο 100% μαζί της, αν και δεν ταλαιπωρούμε τόσο από ξηρότητα. Η ίδια το χρησιμοποιεί αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, με αποτέλεσμα το δέρμα της να είναι πιο σφριγηλό. Επιπλέον, οι ρυτίδες φαίνονται πιο λείες, ενώ το πρόσωπο είναι πραγματικά λαμπερό.

3. Ενυδατική κρέμα

Όπως είναι λογικό - για θέμα marketing -, η Gwyneth για κάθε της βήμα προτείνει τα προϊόντα της σειράς της. Ξεφεύγοντας από το διαφημιστικό κομμάτι ωστόσο, τα βήματα και οι επιλογές της είναι πραγματικά σπουδαίες, στο κομμάτι αντιμετώπισης της ξηρότητας. Ενυδάτωση, χωρίς ενυδατική κρέμα δεν υπάρχει και κάθε γυναίκα πρέπει να βρει αυτή που της ταιριάζει και αυτή που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας της. Είναι το προϊόν που σφραγίζει την ενυδάτωση και κλειδώνει την υγρασία. Μην παραλείπετε την ενυδατική σας πρωί και βράδυ.

4. Balm

H Gwyneth κυκλοφορεί ένα προϊόν που μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά σημεία του προσώπου αλλά και του σώματος. Στα χείλη, στους αγκώνες, στα γόνατα. Τα balms, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην αγορά, διαθέτουν συγκεντρωμένη υγρασία και σας βοηθούν να την κλειδώσετε στο δέρμα σας για έως και 48 ώρες. Είναι έξτρα ενισχυμένα προϊόντα, για άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα, που μπορείτε να εφαρμόσετε ανά πάσα ώρα και στιγμή.