Η Κλεμένς Ποεσί

Η ρουτίνα ομορφιάς της Γαλλίδας ηθοποιού Κλεμένς Ποεσί -Το προϊόν ενυδάτωσης που εμπιστεύεται

Η 36χρονη ηθοποιός από τη Γαλλία, Κλεμένς Ποεσί, έχει την πιο τέλεια ενυδατική κρέμα με καταπραϋντικές ιδιότητες που παράλληλα μειώνει το στρες.

Η Γαλλίδα έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή σταδιοδρομία, έχοντας κάνει γαλλικές και αγγλικές κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως και θέατρο. Με την επιθυμία της να δοκιμάσει νέες προκλήσεις, να συνεχίσει να ξεπερνά τα όρια της και να ζει τη ζωή, η Κλεμένς Ποεσί είναι σαν όλες τις υπόλοιπες γυναίκες, που συνδυάζουν τη μητρότητα, την καριέρα αλλά και την προσωπική ανάπτυξη, χωρίς να σταματούν ποτέ!

Η ίδια, δραστήρια και πολυάσχολη ξέρει καλά να έρχεται αντιμέτωπη με το χρόνο και το στρες. Βρίσκει πάντα την ισορροπία στη ζωή της και το ρεπορτάζ λέει ότι η ρουτίνα της περιποίησής της είναι τέτοια που της δίνει εργαλεία, ώστε η επιδερμίδα της να ανταποκρίνεται λιγότερο σε εσωτερικές κι εξωτερικές επιθέσεις.

Και την ίδια στιγμή έρχεται η συνεργασία με την Shiseido, που εφαρμόζει με τεράστια επιτυχία την νευροεπιστήμη στην περιποίηση της επιδερμίδας και της δίνει αυτά ακριβώς τα εργαλεία, που χρειάζεται για να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητά της.

Διάβασε τη συνέχεια στο Beauty Diaries