Γυναίκα με φούξια φόρεμα
Φωτογραφία: Shutterstock
THE BRONZER

Πώς θα καταφέρετε να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας μόνο με bronzer


Για τις περισσότερες γυναίκες, το bronzer έχει θέση στο καλοκαιρινό νεσεσέρ αφού με την φυσική καφέ του απόχρωση ενισχύει το μαύρισμα.

Ωστόσο, για τους makeup artists είναι ένα βασικό προϊόν μακιγιάζ όλο τον χρόνο. Δημιουργούν με αυτό γωνίες και ζεσταίνουν ελαφρώς τα μήλα για να «γράψει» ακόμα καλύτερα το ρουζ.

Ελάχιστο bronzer στο μέτωπο, κοντά στις ρίζες των μαλλιών και γενικότερα στο περίγραμμα του προσώπου θα ζεστάνει το πρόσωπο, θα το δείξει πιο γεμάτο και οποιοδήποτε άλλο προϊόν θα γράψει πιο εντυπωσιακά.

Επιπλέον, πριν το ρουζ, αν ενισχύσουμε τα ζυγωματικά μας με ζεστή, καφέ απόχρωση, χωρίς να κάνουμε έντονο contouring, το αποτέλεσμα θα είναι πιο γλυκό και πιο εντυπωσιακό στο τέλος -αφού μπει και το ρουζ.

Τέλος, για τις γυναίκες που δεν θέλουν χρώμα στα ζυγωματικά τους, το bronzer είναι το προϊόν που χρειάζονται. Αρκεί να εφαρμόσουν λίγη ποσότητα στα ζυγωματικά τους, για να ζεστάνουν το πρόσωπο τους και να ξεχωρίσουν το σημείο που βρίσκονται τα μήλα τους.

Extra Tip: Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το bronzer ακόμα και ως σκιά στα κινητά σας βλέφαρα. Αυτή η ζεστή, καφέ απόχρωση θα χαρίσει το απόλυτο natural makeup look και ανάλογα πόσο θα εφαρμόσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε από ένα minimal natural look μέχρι ένα εντυπωσιακό smokey, σε γήινες αποχρώσεις.

SHARE