μαλλιά κούρεμα

Το κούρεμα που συνεχίζει να κάνει θραύση και είναι τέλειο για τα σπαστά μαλλιά

Όταν οι Gen Z και γενικότερα το διαδίκτυο εμπνέονται από τα έντονα στυλ των περασμένων ετών, προκύπτει μια νέα τάση στο hairstyle.

«The Wolf Cut»: Η ονομασία προέκυψε λόγω της ομοιότητας του κουρέματος με το μοτίβο της χαίτης του λύκου. Βασικός στόχος η αποτύπωση της άγριας ​​όψης του ζώου.

Είναι ένα κούρεμα που συνδυάζει δύο εμβληματικές, καθοριστικές περιόδους για τη μουσική, το στιλ και την ποπ κουλτούρα—τις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Στο 2022 αποκτά μία σύγχρονη εμφάνιση, με αποτέλεσμα τα φιλαρίσματα να είναι πιο γλυκά, να σβήνουν πιο απαλά και να αγκαλιάζουν το πρόσωπο.

Είναι ένα κούρεμα ιδανικό για τις γυναίκες που αγαπούν τα σπαστά μαλλιά. Όσες αναζητάτε ανεπιτήδευτο στιλ στο hairstyle και γενικότερα σας αρέσουν τα aggressive κουρέματα, το the wolf cut σας ταιριάζει απόλυτα.

Τα σπαστά μαλλιά έχουν όγκο κυρίως στις άκρες, λόγω των χαλαρών κυματισμών. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδανικό για αυτό το κούρεμα, το οποίο έχει όγκο στις ρίζες και κυρίως, κοντά στο στέμμα του κεφαλιού.

Το αποτέλεσμα είναι ένα volume hairstyle, σε ελεύθερο στιλ, ιδανικό για νεανικό στιλ αλλά και για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που αναζητούν το διαφορετικό, το εναλλακτικό.

Αφέλειες

Για να είστε περισσότερο 70's, πείτε ναι στις κοντές αφέλειες. Αν πάλι σας κάνει too much, μπορείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας μακριά φράντζα, με χωρίστρα στη μέση, τα γνωστά curtain bangs.

Hairstyle

Για το συγκεκριμένο κούρεμα πείτε ναι τα σγουρά μαλλιά. Ενισχύστε την κίνηση των μαλλιών σας με κατάλληλο προϊόν - αφρός ή salt spray - και κάνετε πιο έντονους τους κυματισμούς. Μία πρόταση ιδανική για καλοκαιρινό hairstyle.