Μοντέλα στα παρασκήνια επίδειξης
Το τρικ που εξασφαλίζει εντυπωσιακό αποτέλεσμα/ Φωτογραφία: Shutterstock
ΑΟΡΑΤΟ FOUNDATION

Κάνε το foundation να μοιάζει αόρατο -Το trick που ακολουθούν makeup experts


H βαριά βάση και τα super καλυπτικά προϊόντα δεν είναι πια στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των γυναικών: αυτή τη στιγμή, το φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ είναι το Νο1 ζητούμενο.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αποφεύγουν ακόμα και τη χρήση foundation για τα καθημερινά τους looks.

«Κάνει το μακιγιάζ μου πιο βαρύ», «Το προτιμώ για τα βραδινά μου looks και μόνο», «Δεν θέλω να δείχνω βαμμένη» είναι κάποια από αυτά που έχουν αναφέρει γυναίκες με διαφορετικό στιλ η καθεμία, στην ερώτηση γιατί «αποφεύγεις το foundation».

Η χρήση concealer τοπικά στο πρόσωπο είναι η εναλλακτική που προτείνουν, ενώ, οι κρέμες BB και CC, ακόμη και το αντηλιακό με χρώμα είναι προϊόντα που έχουν αντικαταστήσει το foundation στο νεσεσέρ τους.

Οι makeup experts, ωστόσο, θεωρούν-και όχι άδικα-το foundation ως ένα βασικό προϊόν μακιγιάζ. Το χρησιμοποιούν σε κάθε look, φυσικό ή έντονο, και ακολουθούν τα δικά τους tricks για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ένα από τα tips που έχουν για να δείχνει η βάση στο πρόσωπο πιο φυσική είναι να αποφεύγουν την εφαρμογή foundation στην περιοχή της μύτης. Οτιδήποτε υπάρχει στη συγκεκριμένη περιοχή, από φακίδες μέχρι τυχόν σημάδια, μένει χωρίς βάση. Κι αυτό συμβαίνει γιατί η περιοχή της μύτης είναι το πρώτο σημείο που κοιτάζει κανείς όταν μας παρατηρεί στο πρόσωπο. Αν την αφήσουμε φυσική, δίνουμε την εντύπωση ενός total natural makeup look.

Το συγκεκριμένο tip ακολουθεί και η makeup artist Violette, η οποία μας το δείχνει και σε tutorial:

https://www.instagram.com/p/BVCjgCjgw2L/?utm_source=ig_embed
SHARE