Γυναίκα με φούξια κραγιόν
Φωτογραφία: Shutterstock
LIPSTICK BLEND

Αναμειγνύοντας αυτά τα κραγιόν θα βρεις την απόχρωση που θες


Αν υπάρχει ένα προϊόν που μπορούμε με δυσκολία να αγοράσουμε, κατά τη διάρκεια του lockdown,  αυτό είναι αναμφισβήτητα το κραγιόν.

Ο λόγος είναι η απόχρωση, η οποία δεν είμαστε σίγουρες για το πώς θα «γράψει» στα δικά μας χείλη ή αν θα είναι ακριβώς ίδια όπως το παράδειγμα που βλέπουμε στο διαδίκτυο.

Και μπορεί στις εξόδους μας να αποφεύγουμε την εφαρμογή του, αφού η προστατευτική μάσκα κρύβει τα χείλη μας, μέσα στο σπίτι μας, όμως, μπορούμε άνετα να το φορέσουμε.

Zoom meetings, εορταστικά τραπέζια με την οικογένεια μας ή ακόμα και τις καθημερινές ημέρες που θέλουμε να είμαστε περιποιημένες μέσα στο σπίτι, το κραγιόν γίνεται ξανά το πλέον απαραίτητο προϊόν ομορφιάς για αναδείξουμε το μακιγιάζ, το πρόσωπό μας και να φτιάξουμε την διάθεσή μας.

Κάνοντας τα σωστά μιξ διαφορετικών αποχρώσεων κραγιόν μπορούμε να έχουμε τις πιο ιδιαίτερες, εντυπωσιακές αποχρώσεις.

Για τους λάτρεις του nude, το blend ενός natural κραγιόν, με απαλό φούξια ή ζωηρό ροζ, θα δώσει το τέλειο pale pink.

Μία απόχρωση που φωτίζει το πρόσωπο και διατηρεί την φυσικότητα που θέλουμε.

Για τους λάτρεις του κόκκινου, αναμειγνύοντας δύο διαφορετικές αποχρώσεις κόκκινου κραγιόν ή απλά δύο διαφορετικά brand κραγιόν, σε κόκκινη απόχρωση θα μας δώσει μία νέα, ενδεχομένως πιο σκούρα.

Αν πάλι αγαπάτε τα σκούρα χρώματα, τότε δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε ένα φυσικό-όσο πιο σκούρο, τόσο καλύτερο-με το αγαπημένο σας κόκκινο. Ένα sexy, burgundy θα είναι το χρώμα που θα αποκτήσετε και αν το συνδυάσετε με έντονα μάτια-smokey ή τονισμένα με eyeliner-, το αποτέλεσμα θα είναι απλά εντυπωσιακό, ιδανικό για την εορταστική περίοδο που διανύουμε.

SHARE