Γυναίκα με έντονα φρύδια στο δρόμο
Φωτογραφία: Shutterstock
ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΡΥΔΙΑ

Πώς να γεμίσεις τα φρύδια σου για να πετύχεις φυσικό αποτέλεσμα


Νομίζω ελάχιστες γυναίκες, εν έτει 2020, θέλουν λεπτά, τοξοειδή φρύδια.

Οι περισσότερες αναζητάμε πυκνά και έντονα: όπως αυτά της Kaia Gerber, της Leandra Medine -που φαίνονται σαν να μην τα έχει βγάλει ποτέ της- αλλά και σαν της Jenny Walton. Φρύδια καθαρά, καλοσχηματισμένα χωρίς να έχουν κάποιο αυστηρό ύφος και να είναι τελειοποιημένα.

Για να πετύχουμε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, πρέπει να επέμβουμε όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται στο σχήμα τους.

Πρώτο και βασικό βήμα: να αφήσουμε για αρκετό χρονικό διάστημα τα φρύδια μας να μεγαλώσουν σε περίπτωση που έχουμε χαλάσει το σχήμα τους (σσ. το καστορέλαιο μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξή των τριχών).

Ξεκινάμε από τη μέση των φρυδιών, το σημείο δηλαδή που ανεβαίνει από τη ράγχη της μύτης, όπου εκεί καθαρίζουμε ό,τι περισσεύει.


Στη συνέχεια, δεν πειράζουμε τίποτα πάνω στο σχήμα, αντιθέτως παίρνουμε το προϊόν που έχουμε επιλέξει για το σχηματισμό τους -μολύβι, σκιά, μάσκαρα- και δίνουμε το σχήμα που επιθυμούμε.

Όποια τρίχα είναι εκτός σχήματος και περισσεύει, αυτήν αφαιρούμε -αφού τσεκάρουμε στον καθρέπτη ότι έχουμε πιάσει τη σωστή με το τσιμπιδάκι.

Αφού την αφαιρέσουμε, ελέγχουμε αν έχει χαλάσει το σχήμα. Στη συνέχεια πηγαίνουμε στη δεύτερη κ.ο.κ.

Με αυτό τον απλό και εύκολο τρόπο, δεν θα μικρύνουμε ποτέ παραπάνω από αυτό που επιθυμούμε το φρύδι μας, ενώ θα έχουμε το ιδανικό σχήμα.

SHARE