στιλάτη γυναίκα στην εβδομάδα μόδας

7 «θαυματουργά» προϊόντα για ορατή σύσφιξη του λαιμού -Τέλος η χαλάρωση

Ανεξάρτητα από το πόσο αφοσιωμένοι είστε στη φροντίδα της επιδερμίδας, υπάρχει ένας σημείο στο σώμα, που οι στατιστικές δείχνουν ότι οι περισσότεροι παραμελούμε: το ντεκολτέ.

Αυτή η ευαίσθητη περιοχή -από το πηγούνι μέχρι το στήθος- είναι ένα από τα πρώτα σημεία στο σώμα που αποκαλύπτει τα σημάδια γήρανσης -ίσως τα πιο αισθητά.

«Το δέρμα του λαιμού είναι ευαίσθητο και λεπτό σε σύγκριση με άλλα μέρη του σώματος» δήλωσε στο Allure ο Joshua Zeichner, διευθυντής αισθητικής και κλινικής έρευνας στη δερματολογία στο Mount Sinai Hospital της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο, στην εποχή των smartphones, αυτή η περιοχή κινδυνεύει ακόμα περισσότερο, λόγω της στάσης που κρατάμε καθώς βλέπουμε την οθόνη του κινητού μας, προκαλώντας περισσότερες λεπτές γραμμές αλλά και χαλάρωση.

Η αγορά πλέον, είναι πλημμυρισμένη από σειρές προϊόντων που εξειδικεύονται στην περιποίηση του λαιμού και του ντεκολτέ. Ενυδατικές κρέμες, οροί αλλά και θεραπείες βοηθούν το δέρμα να αναζωογονηθεί με την πάροδο του χρόνου. 

Σημαντική λεπτομέρεια ο τρόπος εφαρμογής των προϊόντων. Απαλές, επαναλαμβανόμενες, ανοδικές κινήσεις, δίνοντας ουσιαστικά στο δέρμα την φορά που θέλουμε να έχει -προς τα πάνω.

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε 7 «θαυματουργά» προϊόντα που προσφέρουν ορατά αποτελέσματα σύσφιξης στην δύσκολη περιοχή του λαιμού, άμεσα.

StriVectin Tightening Neck Serum RollerFresh Black Tea Firming Corset CreamEstée Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face and Neck CrèmeLa Mer The Neck & Décolleté ConcentrateLa Prairie Neck CreamL'Oréal Paris Advanced RevitaLift Face & Neck Day CreamSkinCeuticals Tripeptide-R Neck Repair