γυναίκα με μαγιό
Φωτογραφία: Devon Windsor
SUN OIL

Λαδάκια μαυρίσματος με χαμηλό δείκτη προστασίας -Μυρίζουν καλοκαίρι, χαρίζουν μοναδικό μαύρισμα


Το αντηλιακό είναι βασικό προϊόν προστασίας και πρέπει να το εφαρμόζουμε όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι.

Επιπλέον όμως, το καλοκαίρι αναζητούμε αυτή την ηλιοκαμένη όψη, την οποία μπορούμε να έχουμε με πολλούς τρόπους.

Το bronzer, το self tan είναι κάποια από τα προϊόντα που μπορούν να αλλάξουν και να κάνουν πιο σκούρο, τον τόνο της επιδερμίδας μας. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι, που επιλέγουν να κάνουν solarium για να δείχνουν πιο μαυρισμένοι.

Τέλος, υπάρχουν και εκείνοι που προτιμούν να κάθονται στον ήλιο, έχοντας βάλει τα κατάλληλα προϊόντα στο δέρμα τους, έτσι ώστε να αποκτήσουν τη γνήσια ηλιοκαμένη όψη.

Τα αντηλιακά λαδάκια με χαμηλό δείκτη SPF είναι το βασικό προϊόν που χρειαζόμαστε, αν σκοπεύουμε να μαυρίσουμε στις διακοπές μας.

Έχουν χαμηλό δείκτη προστασίας, είναι λεπτόρρευστα, απλώνονται εύκολα και συνήθως φημίζονται για το άρωμα τους, που θυμίζει έντονα καλοκαίρι.

Αν θέλετε να προστατέψετε το δέρμα σας από την ηλιακή ακτινοβολία, αρχικά πρέπει να αποφύγετε να εκτίθεστε στον ήλιο τις μεσημεριανές ώρες. Ύστερα μπορείτε να κάνετε layering αντηλιακών. Εφαρμόστε αρχικά ένα με υψηλό δείκτη προστασίας, SPF30 ή και 50 και ύστερα προσθέστε το μαυριστικό λαδάκι. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο παραπάνω για να αποκτήσετε το μαύρισμα που επιθυμείτε.

Στο κολάζ που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει κάποια από τα πιο αγαπημένα μας λαδάκια με χαμηλό δείκτη SPF. Μυρίζουν καλοκαίρι.

L'Erbolario
Carroten
Lancaster
NUXE
Korres
SHARE