στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
BEST BUYS

Τα πιο σέξι lip balms με χρώμα της αγοράς, σύμφωνα με την beauty editor


Τα τελευταία χρόνια, που η φυσικότητα έχει γίνει το απόλυτο beauty trend, τα lip balms έχουν αντικαταστήσει τα κραγιόν -τουλάχιστον στο δικό μου νεσεσέρ.

Πάντα ήμουν fan της φυσικής ομορφιάς, πάντα απέφευγα το έντονο makeup και τάσεις όπως το baking και το caking. Ωστόσο, τα κραγιόν αποτελούσαν βασικό προϊόν μακιγιάζ, που χρησιμοποιούσα σχεδόν σε καθημερινή βάση. Θυμάμαι πολλά πρωινά να εφαρμόζω κόκκινο κραγιόν και βγαίνω -βέβαια, η αλήθεια είναι ότι έχω να φορέσω πάνω από ένα χρόνο.

Ο λόγος; Τα κραγιόν μου έχουν αντικατασταθεί από τα lip balms. Δεδομένου ότι είμαι από εκείνους που ακολουθούν τις τάσεις και προσπαθώ να αναδείξω τα χαρακτηριστικά μου με φυσικό τρόπο, πάντα μελετώ τις νέες κυκλοφορίες σε lip balms.

Τα lip balms δεν είναι απλά διάφανα, ενυδατικά κραγιόν. Η αγορά είναι πλημμυρισμένη από lip balms, σε όποια απόχρωση μπορεί κανείς να φανταστεί.

Οι διαφορές;

Μιλάμε για ένα κατά βάση ενυδατικό προϊόν χειλιών, κάτι που σημαίνει ότι οι χρωστικές του δεν είναι έντονες. Άρα, όταν έχουμε ένα φούξια lip balm, στα χείλη μας θα δείξει ένα απαλό ροζ. Επιπλέον το χρώμα δεν έχει διάρκεια, λόγω της ενυδατικής υφής. Αν θέλουμε να διατηρήσουμε το χρώμα, θα πρέπει να το έχουμε μαζί και φυσικά να το ανανεώνουμε αρκετά συχνά.

Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι η ενυδάτωση που προσφέρει οποιοδήποτε lip balm στα χείλη. Τα χείλη είναι απαλά, λεία, ενώ αποκτούν ένα απαλό ζωηρό ή σκούρο -ανάλογα τι θα επιλέξουμε- χρώμα, που ουσιαστικά αναδεικνύει τη φυσική τους απόχρωση.

Στο κολλάζ που ακολουθεί συγκέντρωσα τα lip balms που έχω ξεχωρίσει τον τελευταίο χρόνο. Πραγματικά δυσκολεύτηκα να περιοριστώ καθώς εκεί έξω υπάρχουν εξαιρετικά προϊόντα!

Make Up Cosmetics
Dior
Byredo
Bobbi Brown
Sugar Fresh
Benefit Cosmetics
Clinique
SHARE