στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
WET LOOK

Wet look: Το πιο εντυπωσιακό hairstyle είναι και το πιο απλό -Πώς θα το πετύχεις, βήμα-βήμα


Μαλλί και μακιγιάζ, δύο βασικά στοιχεία που ολοκληρώνουν κάθε επίσημη εμφάνιση, τα οποία πρέπει να σκεφτούμε από νωρίς -αφού έχουμε βρει τα ρούχα.

Σε αυτό το άρθρο θα κάνουμε φόκους στο hairstyle, επιλέγοντας κάτι εντυπωσιακό αλλά και γρήγορο. Ξεφεύγουμε από τα κλασικά, αυστηρά, ίσια μαλλιά αλλά και τις εντυπωσιακές μπούκλες ή τα πιο χαλαρά waves.

Φέτος, ένα από τα πιο hot hair trend είναι το sexy, wet look, το οποίο αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας και προσθέτει αυτή τη λάμψη που απαιτεί η εποχή.

Πρώτο βήμα… φυσικά το μπάνιο. Θέλουμε να δουλέψουμε σε νωπά μαλλιά, σχεδόν βρεγμένα για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη wet υφή.

Δεύτερο βήμα,, το styling, το οποίο απαιτεί απλώς να χτενίσουμε, να τραβήξουμε τα μαλλιά μας όλα προς τα πίσω. Τα σταθεροποιούμε με gel, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στα χέρια -χρειαζόμαστε αρκετή ποσότητα, ιδιαίτερα αν τα μαλλιά μας είναι σγουρά ή ίσια- και το δουλεύουμε με φορά προς τα πίσω, τραβώντας και ισιώνοντας ουσιαστικά τα μαλλιά.

Wet look σε σγουρά μαλλιά που δεν τα έχουμε ισιώσει:

Τρίτο βήμα, σταθεροποιούμε με hair spray και ουσιαστικά κοκαλώνουμε το look που έχουμε δημιουργήσει -πρέπει να στεγνώσουμε τα προϊόντα, δουλεύοντάς τα με πιστολάκι.

Τελευταίο βήμα, κλειδώνουμε ξανά το hair style με hair spray ξανά και το αφήνουμε να στεγνώσει φυσικά.

Το μυστικό είναι να επενδύσουμε σε ένα gel που ενισχύει το wet look, ενώ αν έχουμε σγουρά ή πιο σπαστά μαλλιά, ίσως χρειαστεί πρώτα να δουλέψουμε με πιστολάκι, για να αποφύγουμε το φριζάρισμα αλλά και το σπάσιμο μαλλιών.

Αν θες να κάνεις ίσιωμα, μπορεί να ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα για wet υφή στα μαλλιά και ύστερα να κάνεις ένα ponytail ή έναν κότσο. Το hairstyle θα είναι εξίσου εντυπωσιακό!

SHARE