Η Μέγκαν Μαρκλ
Πώς θα απολυμάνεις σωστά τα προϊόντα σου σύμφωνα με τον ειδικό /Φωτογραφία: AP
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Ο makeup artist της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει πώς πρέπει να καθαρίζεις τα προϊόντα μακιγιάζ από τα μικρόβια


Ο makeup artist της Μέγκαν Μαρκλ, Ντάνιελ Μάρτιν, μοιράστηκε τα μυστικά του για το πώς πρέπει να καθαρίζεις και να απολυμαίνεις σωστά τα προϊόντα μακιγιάζ σου.

Ο μακιγιέρ της Δούκισσας του Σάσεξ, προειδοποίησε ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει πόσα πολλά βακτήρια και μικρόβια μπορεί υπάρχουν πάνω στα προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ.

Ο ίδιος, αποφάσισε να αποκαλύψει μερικές συμβουλές καθαριότητας για τα προϊόντα που έχουν όλες οι γυναίκες στο νεσεσέρ τους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο γνωστός makeup artist πλένει τα πινέλα του κάθε εβδομάδα με απορρυπαντικό πιάτων ενώ απολυμαίνει τις παλέτες ψεκάζοντάς τες με αντισηπτικό.

«Δεν έχουμε ιδέα πόσα μικρόβια έχουν τα πινέλα και τα χέρια μας», δήλωσε στη Βρετανική Vogue.

Εκτός του ότι πλένει και απολυμαίνει τα χέρια του πριν πιάσει τα προϊόντα ή το πρόσωπό του, ο Ντάνιελ Μάρτιν δήλωσε ότι χρησιμοποιεί ένα μπουκαλάκι με 99% ισοπροπυλική αλκοόλη, για να καθαρίσει τις παλέτες του.

https://www.instagram.com/p/B9iU3gygVN7/

Ένα cleaning tip που έδωσε είναι ότι πρέπει να αφήσεις το αλκοόλ να «κάτσει» και διαλυθεί μόνο του χωρίς να το τρίψεις πάνω στα προϊόντα.

Εξήγησε ότι το τρίψιμο με τα χέρια ή με χαρτί μπορεί να μολύνει και να χαλάσει το προϊόν μακιγιάζ.

Τέλος, ψεκάζει τις τρίχες από τα πινέλα με hand sanitizer.

Οι συμβουλές του μπορεί να αποδειχτούν σωτήριες καθώς σπάνια έως ποτέ δεν καθαρίζαμε τα προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε.

SHARE