γυναίκα με πουκάμισο και γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
French girls /Φωτογραφία: Shutterstock
THE FRENCH WAY

Το «θαυματουργό» προϊόν που χρησιμοποιούν οι Γαλλίδες άνω των 50 για τέλεια επιδερμίδα


Η απλή ρουτίνα τους και τα ανεπιτήδευτα looks είναι κάτι που προσωπικά ζηλεύω.

Οι Γαλλίδες στοχεύουν στο υγιές, λαμπερό πρόσωπο. Δεν θέλουν τα μαλλιά τους να είναι αψεγάδιαστα, με τις φύτρες στη θέση τους ή απόλυτα στιλιζαρισμένες με μπούκλες που έχουν ακριβώς την ίδια φορά -αντιθέτως, μάλλον δεν τους αρέσουν καθόλου αυτά τα hairlooks. Θέλουν τα μαλλιά τους να είναι περιποιημένα, αλλά φυσικά, και μέσα από το μακιγιάζ απλώς να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά τους, όχι να τα αλλοιώσουν, να τα αλλάξουν.

Οι Γαλλίδες αγαπούν τα χαρακτηριστικά τους, το δέρμα τους, τα μαλλιά τους, τις ρυτίδες τους, τις «ατέλειές» τους, την ηλικία τους. Και ζουν την ηλικία τους, απολαμβάνουν όσα φέρει η κάθε δεκαετία στη ζωή τους.

Αν υπάρχει ένας στόχος που έχουν για τη skincare ρουτίνα τους, αυτός είναι η ενυδάτωση. Στοχεύουν να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα την υγρασία στην επιδερμίδα τους. Δεν θέλουν οι χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες να επηρεάσουν το δέρμα τους, ενώ καθώς τα χρόνια περνούν, επενδύουν στα κατάλληλα προϊόντα που αναπληρώνουν τα επίπεδα ενυδάτωσης.

Γι' αυτό άλλωστε και το face mist είναι το προϊόν δεν λείπει από την τσάντα τους. Σύμφωνα με στατιστικές, το face mist είναι από τα top προϊόντα που αγοράζουν οι Γαλλίδες από το φαρμακείο. Είναι το προϊόν που δε λείπει από την τσάντα τους και το χρησιμοποιούν αρκετές φορές μέσα στην ημέρα.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος το face mist;

Το face mist είναι ουσιαστικά ενυδατικό νερό. Ένα νερό ενισχυμένο με ενυδατικά συστατικά, το οποίο απορροφάται από την επιδερμίδα προσφέροντας μοναδικά οφέλη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας και ενώ είμαστε εκτός σπιτιού, μπορούμε να έχουμε το face mist μαζί και να το χρησιμοποιήσουμε είτε ως ένα boost ενυδάτωσης, είτε απλά για να δροσιστούμε ή ως setting spray για να στρώσουμε το makeup που ενδεχομένως να έχει σπάσει σε κάποια σημεία.

Αν αναρωτιέστε ποιο face mist να επιλέξετε, στο κολάζ που ακολουθεί σας έχουμε εξαιρετικές προτάσεις που θα ζήλευαν ακόμα και οι Γαλλίδες.

Beauty elixir από την Caudalie:

Rose mist από την Nuxe:

Thermal Spring Water από την La Roche Posay:

Rose Glow Mist από την Pixi:

SHARE