μανικιούρ
Φωτογραφία: Instagram/ @annarvitiello
MANICURE

Manicure αποχρώσεις που δεν χρειάζονται συχνή ανανέωση


Σας έχει τύχει να μην έχετε χρόνο στη διάθεσή σας, ούτε μια ώρα για μανικιούρ;

Προσωπικά μου έχει συμβεί αρκετές φορές και λόγω φόρτου εργασίας ή οικογενειακών υποχρεώσεων.

Όταν από το πρωί έχουμε να πάμε στη δουλειά μας, ύστερα να τρέξουμε σε δραστηριότητες δικές μας ή των παιδιών μας, να τακτοποιήσουμε όλα όσα εκκρεμούν και φυσικά να αφιερώσουμε και ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης και χαλάρωσης, είναι λογικό να μην υπάρχει διαθέσιμη αυτή η μία ώρα για μανικιούρ ή πεντικιούρ.

Για καλή μας τύχη, το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι μία τέλεια λύση, για όλες όσες δεν διαθέτουν χρόνο για συχνή, ανανέωση χρώματος. Εκτός από το γεγονός ότι δεν παθαίνει τίποτα, όσες δουλειές και αν κάνουμε και όσο και αν βρέξουμε τα νύχια μας, το βερνίκι διατηρεί τη γυαλάδα του αναλλοίωτη, όσες ημέρες και αν περάσουν.

Τι γίνεται όμως με τις αποχρώσεις;

Μπορεί το χρώμα να μην παθαίνει κάτι, όμως το νύχι μεγαλώνει. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στο νέο νύχι που βγαίνει και το βερνίκι που έχουμε εφαρμόσει. Ένα αποτέλεσμα που αισθητικά δεν είναι τόσο κολακευτικό, αν δεν έχουμε επιλέξει τις κατάλληλες αποχρώσεις.

Ποιες είναι αυτές; Με λίγα λόγια, τα παλ χρώματα που ταιριάζουν με το φυσικό των νυχιών μας. Από τα ημιδιάφανα, nude βερνίκια και το απαλό ροζ, μέχρι το απαλό γκρι και φυσικά το γαλλικό σε διάφανη βάση, οι επιλογές είναι αρκετές.

Στις insta φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορείτε να πάρετε ιδέες για τα κατάλληλα χρώματα που πρέπει να επιλέξετε, σε περίπτωση που θέλετε να καθυστερήσετε το επόμενο ραντεβού σας για μανικιούρ.

Οποιοδήποτε nail art με διάφανη-ημιδιάφανη βάση είναι ιδανική επιλογή:

To γαλλικό σχέδιο:

Ημιδιάφανο, γαλακτερό βερνίκι:

Απαλό, ροζ βερνίκι:

Γυαλιστερό, διάφανο βερνίκι:

Καθαρό, nude:

Απαλό, γκρι, γνωστό και ως bone:

Διάφανο, με shimmer:

SHARE