Γυναίκα βάζει μάσκαρα
Για βλεφαρίδες με όγκο/ Φωτογραφία: Shutterstock
VOLUME MASCARA

Οι μάσκαρα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις βλεφαρίδες με (πολύ) όγκο


Δεν χρειάζεται να προχωρήσεις στην εφαρμογή ψεύτικων βλεφαρίδων για να έχεις εντυπωσιακό και σαγηνευτικό βλέμμα.

Αν έχουμε στα χέρια μας την κατάλληλη μάσκαρα και την δουλεύουμε σωστά, έχουμε όποιο αποτέλεσμα επιθυμούμε.

Η αγορά είναι γεμάτη από προϊόντα και από μάσκαρα που κάθε μία υπόσχεται διαφορετικό αποτέλεσμα. Άλλες είναι για μήκος, άλλες για όγκο, ενώ, κάποιες συνδυάζουν και τα δύο χαρακτηριστικά.

Μετά από μία έρευνα στην αγορά και πολλές δοκιμές προϊόντων στις βλεφαρίδες, καταλήξαμε σε αυτές που χαρίζουν όγκο. Με μία εφαρμογή, τοποθετώντας το βουρτσάκι στις ρίζες, οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο γεμάτες, πλούσιες. Το αποτέλεσμα ίσως είναι καλύτερο και από εφαρμογή ψεύτικων βλεφαρίδων.

Γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις που ακολουθούν και αν θέλετε πλούσιες, με όγκο βλεφαρίδες, δοκιμάστε στην επόμενη αγορά σας, μία από τις παρακάτω.

Maybelline New York The Falsies Lash Lift Mascara: Μία οικονομική μάσκαρα που δίνει όγκο στις βλεφαρίδες, ενώ αφαιρείται εύκολα με προϊόν ντεμακιγιάζ.

Dior Diorshow Mascara: Αν θέλετε extreme όγκο στις βλεφαρίδες σας, τότε, πρέπει να επενδύσετε στο συγκεκριμένο προϊόν της Dior.

Fenty Beauty Full Frontal Volume, Lift & Curl Mascara: Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε έγινε sold out. Ίσως η συγκεκριμένη μάσκαρα αξίζει την προσοχή σας!

Lancome Hypnose Drama Black: Πολλές γυναίκες έχουν συνδέσει τον όγκο στις βλεφαρίδες με το συγκεκριμένο προϊόν και όχι άδικα!

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Waterproof Mascara: To hero product του συγκεκριμένου beauty brand υπόσχεται μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες σας.

Laura Mercier Caviar Volume Panoramic Mascara: Μία μάσκαρα με βαθμολογία 10 αστέρων!

SHARE