μοντέλα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
MAKE IT GLOW

Με αυτά τα primers δεν θα θες να εφαρμόσεις foundation στο πρόσωπό σου


Είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχετε ακούσει για τα primers,ακόμα και αν δεν τα χρησιμοποιείτε καθημερινά ή έστω σε επίσημες περιστάσεις,

Αυτά τα προϊόντα ομορφιάς που ουσιαστικά μοιάζουν με ενυδατικές κρέμες υπόσχονται άψογο μακιγιάζ και δέρμα που μοιάζει σαν να έχετε προσθέσει κάποιο φίλτρο Instagram για έξτρα λάμψη.

Τι ακριβώς είναι το primer και ποιοι πραγματικά το χρειάζονται;

Τα συγκεκριμένα προϊόντα μακιγιάζ έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση από τότε που μπήκαν στον κόσμο της ομορφιάς.

Μπορεί να σας ακούγεται υπερβολικό, όμως τα primer είναι κάτι σαν το photoshop στον κόσμο του μακιγιάζ.

Χρησιμοποιούνται κάτω από τη σκιά ματιών, το foundation, τη χρωματισμένη ενυδατική κρέμα και τη μάσκαρα για να δημιουργήσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα που ενισχύει την κάλυψη, ενώ παράλληλα κάνουν το μακιγιάζ να παραμείνει αναλλοίωτο, για περισσότερη ώρα.

Μάλιστα, απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, από τα πιο λιπαρά ως τα πιο ξηρά.

Αν έπρεπε να συγκεντρώσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των primers, τότε αυτά είναι ότι θολώνουν τους πόρους, προσφέρουν λεία υφή και διορθώνουν τον αποχρωματισμό.

Επιπλέον πολλά primers σβήνουν ακόμη και τις λεπτές γραμμές και την υπερμελάγχρωση από την έκθεση στον ήλιο, ενώ υπάρχουν άλλα που προσφέρουν μοναδική λάμψη.

Σε περίπτωση που τα παραπάνω χαρακτηριστικά ικανοποιούν τις ανάγκες σας στο κομμάτι της βάσης του μακιγιάζ, δεν έχετε παρά να εγκαταλείψετε - τουλάχιστον για λίγο ή σε συγκεκριμένες περιστάσεις - το foundation και να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω primers που σας προτείνουμε.

Wonderglow Face Primer, Charlotte Tirlbury
Korres, Apothecary Wild Rose Primer Φυσικής Λάμψης
NYX, High Glass Primer
Smashbox, Illuminate Primer
SHARE