Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
16|09|2022 11:32
SHARE
BEAUTY TIPS

Μολύβι μετά τα 40 -Το λάθος που κάνεις και τα μάτια σου φαίνονται μικρά


Είναι μια κοινώς αποδεκτή αλήθεια πως το πιο «ζωντανό» και ελκυστικό μέρος του ανθρώπινου προσώπου δεν είναι άλλο από τα μάτια.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο πως η τέχνη του μακιγιάζ εστιάζει κατά πολύ στο πώς να τα αναδείξει, ενώ με τον καιρό, οι makeup artists έχουν ανακαλύψει τα dos and don'ts για το μέικ-απ ματιών και έχουν επινοήσει διάφορα tips στα οποία μπορούμε να βασίσουμε την καθημερινή μας ρουτίνα μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα, η hair & makeup influencer, Λέα Μπούκολτζ μοιράζεται με τις ακολούθους της στο tiktok μια πολύ χρήσιμη συμβουλή μέσω ενός μέικ-απ βίντεο: αν θέλετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε σκληρό, μαύρο μολύβι.

Δείτε το βίντεο με το μέικ-απ tip για μεγαλύτερα μάτια:

@leahbuckholz Just say no to harsh eyeliner#fortyclub #easymakeup #easymakeuptutorial #simplebeauty #easybeautytips #aginggracefully #easybeautytipsover40 ♬ original sound - leahbuckholz

Όπως μαρτυράει το προφίλ της, η ίδια απευθύνεται σε ένα κοινό άνω των 40 ετών, και στο εν λόγω βίντεο διευκρινίζει πως, καθώς μια γυναίκα μεγαλώνει, οι απαλοί τόνοι χρωμάτων φαντάζουν πιο κολακευτικοί επάνω της.

Η influencer προτείνει λοιπόν στις ακολούθους της να προμηθευτούν μια σκούρα καφέ σκιά ματιών την οποία θα χρησιμοποιούν αντί για eyeliner κάτω από τα μάτια, καθώς αυτή η τεχνική θα τα μεγεθύνει και τους δώσει ένα ενδιαφέρον σχήμα. Προσθέτει πως, αν επιθυμούν, μπορούν να σκουρύνουν την εξωτερική γωνία του ματιού με το μολύβι για λίγη επιπλέον ένταση και βάθος.

SHARE