Κάια Γκέρμπερ
Φωτογραφία: @kaiagerber
SEXY LEGS

Η θαυματουργή «συνταγή» που θα σας χαρίσει τα πιο sexy και βελούδινα μαυρισμένα πόδια


Είναι η εποχή που θέλουμε να φορέσουμε σορτσάκια, κοντά ή τα μακριά φορέματα, με σκίσιμο ή χωρίς, τις αέρινες φούστες και φυσικά να αποκαλύψουμε τα πόδια μας.

Βασική προϋπόθεση να είναι μαυρισμένα, έστω ελαφρώς και φυσικά να είναι απαλά και βελούδινα.

Ωστόσο δεν έχουμε όλη την πολυτέλεια να πάμε νωρίς διακοπές, ενώ υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που παραμένει πιστό σε παραδοσιακούς και εύκολους τρόπους αποτρίχωσης, όπως είναι το ξύρισμα. Οικονομικό, ανώδυνο, γρήγορο και προσβάσιμο ανά πάσα ώρα στιγμή, όμως δεν έχει διάρκεια, καθώς η τρίχα βγαίνει άμεσα, ίσως και στις πρώτες 24 ώρες.

Ανεξάρτητα, όμως, από τη μέθοδο αποτρίχωσης που έχουμε επιλέξει και το αν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε σε μία παραλία και να μαυρίσουμε ή όχι, υπάρχει ένα skincare mix που μπορεί να κάνει τα πόδια μας βελούδινα, να τα μαυρίσει ελαφρώς και να είναι τέλεια για να φορέσουμε το πιο καυτό σορτς.

Χρειαζόμαστε ένα λάδι σώματος, ένα προϊόν self-tan και ελάχιστη κρέμα.Ίσως σας φανούν υπερβολικά αυτά τα τρία προϊόντα, όμως είναι απαραίτητα και τα τρία, καθώς κάθε ένα έχει το ρόλο του.

Ακολουθούν προτάσεις προϊόντων:

Clinique Self Tan
Lancaster Self Serum
Ahava dry oil
Tom Ford Blanc Soleil
Moroccan Oil Body Souffle
Estee Lauder Bronze Goddess
Photo: Instagram @angelcandices
Η σειρά με την οποία έχουν μπει τα προϊόντα είναι τυχαία.

Θέλουμε τα πόδια μας να είναι βελούδινα και να γυαλίζουν, αλλά όχι να μην υπερβολικό το αποτέλεσμα -για παράδειγμα στις φωτογραφίες της Beyonce απορείς πόσο λάδι έχει επάνω της. Γι' αυτό το λόγο αναμειγνύουμε μία δόση κρέμας σώματος με ελάχιστο λάδι. Με αυτό τον τρόπο η περίσσια λιπαρότητα του λαδιού ισορροπείται και φέρνουμε το αποτέλεσμα στα μέτρα που θέλουμε. Όσο για το αποτέλεσμα μαυρίσματος, αν στο παραπάνω mix προσθέσουμε μισή δόση self-tan και απλώσουμε το μείγμα καλά και σε όλη την επιφάνεια των ποδιών μας, μέσα σε λίγη ώρα -όση αναγράφεται στη συσκευασία self-tan -θα έχουμε αψεγάδιαστα, bronze πόδια.

Tip: Ορίζουμε την ποσότητα του self-tan, ανάλογα με το πόσο μαυρισμένα θέλουμε τα πόδια μας. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να αναφέρουμε ότι, αν θέλουμε έντονο αποτέλεσμα, είναι καλό να μαυρίσουμε και στο υπόλοιπο σώμα, για να έρθει σε ισορροπία και να είναι φυσικό το αποτέλεσμα.

SHARE