γυναίκα με τζιν και ζακέτα
Φωτογραφία: Rouje
PURPLE SHAMPOO

Σαμπουάν για ξανθά μαλλιά που διώχνουν κιτρινίλες και θαμπάδα -Έχουν αποτέλεσμα


Το να βάψετε τα μαλλιά σας σε μια πιο φωτεινή, πιο ανοιχτή, ξανθιά απόχρωση είναι μια δέσμευση -ένα χρώμα με σταθερή άξια, το οποίο όμως σας δεσμεύει.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η διαδικασία ανοίγματος αφήνει τα μαλλιά πορώδη και πιο επιρρεπή σε φθορές, οδηγώντας συχνά σε ανεπιθύμητη θαμπάδα, μπρούτζινους αλλά και κιτρινωπούς τόνους.

Ενώ οι τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο είναι απαραίτητες για να διατηρηθεί το χρώμα φρέσκο και λαμπερό, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά tips που μπορείτε να ακολουθήσετε και στο σπίτι. Προσθέστε στην περιποίηση των μαλλιών σας τα μωβ σαμπουάν. Είναι από τα σαμπουάν που πρέπει να επιλέξετε όσες είστε ξανθιές -να τα χρησιμοποιείτε στην συνιστώμενη χρήση που προτείνει ο hair colourist σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας λαμπερά και ισορροπημένα.

Το μωβ σαμπουάν λειτουργούν εξαιρετικά, εξουδετερώνοντας τυχόν ανεπιθύμητους κίτρινους ή ζεστούς τόνους στα ξανθά ή γκρίζα μαλλιά σας. Όταν σκεφτόμαστε την παλέτα χρωμάτων, το βιολετί βρίσκεται απέναντι από το κίτρινο. Έτσι, εφαρμόζοντας αυτήν την απόχρωση στα μαλλιά, ακυρώνουμε τη ζεστασιά και τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση.

Μια απλή αναζήτηση στο Google για μωβ σαμπουάν, θα συγκεντρώσει χιλιάδες αποτελέσματα. Εμείς, κάνοντας μία μικρή έρευνα, διαβάζοντας κριτικές δημιουργήσαμε ένα κολλάζ με μωβ σαμπουάν που διαθέτουν τις καλύτερες φόρμουλες που είναι διαθέσιμες για κάθε τύπο μαλλιών.

Shu Uemura Yūbi Blonde Anti-Brass Purple Shampoo for Blonde Hair
Pureology Strength Cure Best Blonde Miracle Filler
Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo
Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo
Bb. Illuminated Blonde Purple Shampoo
Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo
Kérastase Blond Absolu Anti-Brass Purple Shampoo
SHARE