Η Τζένιφερ Άνιστον
Η Τζένιφερ Άνιστον/ Φωτογραφία: AP Images
21|03|2023 14:27
SHARE
ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ

Η Τζένιφερ Άνιστον με το hairlook που θα λατρέψουν οι γυναίκες άνω των 50


Η Τζένιφερ Άνιστον φρέσκαρε το hairlook της και επέλεξε το ιδανικό στιλ, ένα κούρεμα και χρώμα που κολακεύει ιδιαίτερα τις γυναίκες άνω των 50.

Σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Παρίσι, με αφορμή την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας, «Murder Mystery 2» η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Το ολόχρυσο Celine φόρεμά της με λαμπερές λεπτομέρειες κέρδισε τις εντυπώσεις, τα βλέμματα όλων όμως τράβηξε το hairlook της.

Το νέο hairlook της Τζένιφερ Άνιστον είναι ιδανικό για γυναίκες άνω των 50

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε μια από τις πιο ωραίες αλλαγές στα μαλλιά της, ιδανική για γυναίκες κάθε ηλικίας αλλά και άνω των 50 αφού αναδεικνύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Άλλωστε, η άνοιξη έχει κάνει την εμφάνισή της και τι καλύτερο από μια ανανέωση που εκπέμπει λάμψη;

Φωτογραφία: AP Images

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Άνιστον άνοιξε την απόχρωση των μαλλιών της και επέλεξε ένα πιο ξανθό χρώμα ενώ με τις ανταύγειες της έδωσε έναν ολόφρεσκο αέρα στο συνολικό αποτέλεσμα. Επίσης, φρέσκαρε το κούρεμά της επιλέγοντας ένα ελαφρύ φιλάρισμα με το μήκος των μαλλιών της να ξεπερνά τους ώμους της.

Φωτογραφία: AP Images

Οι ξανθές ανταύγειες και οι πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στα μαλλιά δίνουν την αίσθηση της sunkissed επιδερμίδας, σαν να έχει «κάψει» ελαφρώς ο ήλιος το πρόσωπο αφήνοντας αυτό το υπέροχο μελαψό αποτύπωμα.

SHARE