Ο Τοm Ford στην πασαρέλα
O σχεδιαστής έδωσε συμβουλές σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στους New York Times/ Φωτογραφία: AP Images
TOM FORD BEAUTY TIPS

«Α master class in lighting» -O Tom Ford σου δίνει έξυπνα tips για επιτυχημένο look στα video calls


Διανύουμε μία περίοδο, όπου οι βιντεοκλήσεις έχουν αντικαταστήσει τα meetings στο γραφείο και τις συναντήσεις με φίλους.

Ισως να έχετε λάβει ήδη μία πρόσκληση για κάποιο virtual party.

Τι look απαιτείται να υιοθετήσετε και ποιες είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξετε όταν όλα γίνονται μπροστά από μία κάμερα υπολογιστή ή κινητού;

Ο σχεδιαστής Tom Ford που έχει ξεχωρίσει τόσο στο χώρο της μόδας, όσο και της ομορφιάς δίνει tips και αν τα ακολουθήσετε σωστά, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

To άρθρο με τις συμβουλές του δημοσιεύτηκε στo nytimes.com με τίτλο «How to Look Good on Camera, According to Tom Ford-A master class in lighting»

https://www.instagram.com/p/B8jPEg1gHFD/
  1. Σηκώστε τον υπολογιστή έτσι ώστε η κάμερα να είναι ελαφρώς πιο ψηλά από το κεφάλι σας. Συγκεκριμένα ο Tom Ford προτείνει ο φακός να βρίσκεται "πάνω στην κορυφή του κεφαλιού σας", και να δείχνει την περιοχή των ματιών σας.

2. Τοποθετήστε έναν λαμπτήρα-φωτάκι, ψηλά, δίπλα στον υπολογιστή (στο πλάι του προσώπου είναι το καλύτερο). Διευκρινίζει ότι η λάμπα θα πρέπει να είναι «ευθυγραμμισμένη και ελαφρώς πίσω από τον υπολογιστή, έτσι ώστε το φως να πέφτει ωραία στο πρόσωπό σας».

3. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό τραπεζομάντηλο ή βάλτε ένα κομμάτι λευκού χαρτιού στο τραπέζι, «Θα λάμψει το πρόσωπό σας και θα δείξει πιο γεμάτο».

4. Κλείνοντας, ο Ford προτείνει "πολλή πούδρα, et voila!"

*Τέλος, μην ξεχνάτε ότι στις περισσότερες εφαρμογές για video calls υπάρχουν φίλτρα, τα οποία μπορούν να σας χαρίσουν το πιο ονειρεμένο look. Ωστόσο, μπορείτε να μείνετε στο φυσικό σας look, ακολουθώντας τα παραπάνω, εύκολα tips του Tom Ford.

SHARE