Οι καλύτερες λευκαντικές κρέμες

Αυτές είναι οι καλύτερες λευκαντικές οδοντόκρεμες -Υπόσχονται λαμπερό χαμόγελο, μειώνουν το κιτρίνισμα

Αν θέλετε να κάνετε πιο εντυπωσιακότο χαμόγελό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναβαθμίσετε τη ρουτίνα στοματικής σας υγιεινής και φυσικά η επιλογή κατάλληλης οδοντόκρεμα αλλά και οδοντόβουρτσας είναι το Α και το Ω.

Το 2024 υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά πολλά, διαφορετικά προϊόντα, από κιτ λεύκανσης δοντιών έως ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, που φέρουν θεαματικά αποτελέσματα. Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος, για να κάνετε το πρώτο βήμα, για πιο λευκά δόντια, αντιμετωπίζοντας κυρίως τους επίμονους λεκέδες είναι η χρήση μιας αποτελεσματικής λευκαντικής οδοντόκρεμας.

Ακόμα και αν είστε λάτρεις της φυσικής απόχρωσης των δοντιών σας, η αύξηση της φωτεινότητάς τους ελάχιστα, θα κάνει τη διαφορά στη συνολική σας εμφάνιση. Χρειάζονται μόνο λίγες εβδομάδες, συστηματικής χρήσης, για να αναβαθμίσετε το χαμόγελο σας και να αλλάξει η διάθεση σας.

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου και το υπεροξείδιο του καρβαμιδίου είναι  δύο κύρια λευκαντικά συστατικά που βρίσκονται σε λευκαντικές οδοντόκρεμες. Επιπλέον, πολλές περιέχουν μια παραλλαγή ενυδατωμένου πυριτίου, το οποίο δρα ως γυαλιστικός παράγοντας για να βοηθήσει στην αφαίρεση εξωτερικών λεκέδων.

Μετά από πολλές δοκιμές αλλά και ανάγνωση αξιολογήσεως στο διαδίκτυο, στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε κορυφαίες λευκαντικές οδοντόκρεμες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Σε συνδυασμό με μία καλή και όχι φθαρμένη οδοντόβουρτσα, θα φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πολλές από τις παρακάτω επιλογές συστήνονται από πιστοποιημένους οδοντιάτρους. Μπορείτε και εσείς, πριν προχωρήσετε με κάποια αγορά, να ρωτήσετε τον γιατρό σας τι έχει να σας προτείνει και αν η επιλογή που κάνατε ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες σας.

Yotuel All In One Wintergreen Λευκαντική Οδοντόκρεμα: Με τη πάροδο του χρόνου τα δόντια απορροφούν χρωστικές από τα τρόφιμα, τα ροφήματα, όπως ο καφές, τα ποτά όπως το κρασί αλλά και από το τσιγάρο, που οδηγούν σε μια διασικασία γήρανσης και μείωσης του λευκού τους χρώματος. 
Intermed Unident Whitening Professional Toothpaste Λευκαντική Οδοντόκρεμα:Η λευκαντική οδοντόπαστα Unident Whitening Professional Toothpaste 100ml είναι ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση, καθώς περιέχει ασφαλείς λευκαντικούς παράγοντες, οι οποίοι επαναφέρουν και διατηρούν το φυσικό λευκό χρώμα των δοντιών χαρίζοντας ένα υπέροχο χαμόγελο. Αφαιρεί τις επιφανειακές δυσχρωμίες και ενδυναμώνει την αδαμαντίνη καθώς της προσφέρει φθόριο και τον απαραίτητο δομικό υδροξυαπατίτη.
Marvis, Λευκαντική οδοντόκρεμα για καπνιστές: Η οδοντόκρεμα για καπνιστές Marvis Whitening έχει έντονη λευκαντική δράση. Απομακρύνει τον χρωματισμό της επιφάνειας των δοντιών και εμποδίζει την περαιτέρω απόθεση χρωστικών ουσιών.
Elgydium Whitening Λευκαντική Οδοντόκρεμα: Η Elgydium Whitening είναι μία οδοντόπαστα, που μειώνει τις χρωστικές από την επιφάνεια των δοντιών, χαρίζοντας ένα πιο λευκό χαμόγελο, χωρίς να φθείρει το σμάλτο των δοντιών.
Frezyderm Instant Whitening Blue Toothpaste Οδοντόκρεμα Άμεσης Λεύκανσης: Οδοντόκρεμα για άμεση λεύκανση και αστραφτερό χαμόγελο. Με μοναδικό συνδυασμό ειδικής μπλε χρωστικής και κόκκων πυριτίου για άμεσο και ορατά λευκότερο αποτέλεσμα, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών.