αντηλιακά
Instagram/ @alexandra__sage
SHINY SUNSCREEN

Οι νέες αφίξεις στα αντηλιακά υπόσχονται λάμψη και ενισχυμένη προστασία


O χρυσός κανόνας της περιποίησης του δέρματος, είναι η εφαρμογή αντηλιακού σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο Allure, σύμφωνα με τη Shari Marchbein, πιστοποιημένη από το διοικητικό συμβούλιο δερματολόγος με έδρα τη Νέα Υόρκη, ακόμα και όταν είμαστε στο σπίτι και δουλεύουμε με τον υπολογιστή,  υπάρχει περίπτωση να είμαστε περισσότερο εκτεθειμένοι στην μπλε ακτινοβολία. Ενώ προσθέτει «Η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να ταξιδέψει μέσα από τα παράθυρα, επομένως, αν δεν έχετε σκούρα παράθυρα στο σπίτι σας, εξακολουθείτε να είστε ευάλωτοι σε βλάβες που προκαλούνται από αυτήν».

Ωστόσο το 2022, υπάρχουν νέες φόρμουλες και τα περισσότερα αντηλιακά προσώπου κάνουν περισσότερα από το να προστατεύουν.

Ουσιαστικά, μιλάμε για μία νέα γενιά αντηλιακής προστασίας πολλαπλών εργασιών. Αυτές οι φόρμουλες πολλαπλών εργασιών μπλοκάρουν τις βλαβερές ακτίνες, περιέχουν συστατικά για πρόσθετα οφέλη στην περιποίηση του δέρματος και αφήνουν το δέρμα με μια υγιή λάμψη. Απλώς βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε τη σωστή ποσότητα και καλύπτετε περιοχές που συνήθως ξεχνάτε, όπως τα αυτιά και τα χείλη.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το SPF που αναγράφεται στο αντηλιακό ισχύει μόνο εάν εφαρμόζεται γενναιόδωρα. Ένα καλό αντηλιακό έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε μισό κουταλάκι του γλυκού προϊόντος να μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και το λαιμό χωρίς να προκαλεί λιπαρότητα.

Στο κολλάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε αντηλιακά που υπόσχονται να σας χαρίσουν την πιο λαμπερή επιδερμίδα, ενώ παράλληλα προσφέρουν βαθιά προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Lancaster,Sun Perfect Illuminating Cream
Lierac Sunissime Fluide Protecteur Energisant Anti-Age Global SPF30
Korres Red Grape Sunscreen Face Cream with Transparent Shine SPF50
Nuxe Sun Delicious Cream High Protection SPF30
Coppertone Glow Sunscreen Lotion With Shimmer
Bee Sun Safe Λεπτόρευστη Κρέμα Προσώπου-Dry Touch SPF50
Sol de Janeiro Bum Bum Sol Oil SPF 30
SHARE