μανικιούρ νύχια

Οι πιο αρωματικές κρέμες χεριών που ενυδατώνουν σε βάθος -Χωρούν σε κάθε τσάντα

Θέλουμε πολλά παραπάνω από τηνενυδατική χεριών, όχι απλά να ενυδατώνει τα χέρια μας.

Ιδανικά, η ενυδατική κρέμα χεριών θα θέλαμε να μην αφήνει περιττή λιπαρότητα, να ασφαλίζει την υγρασία στα χέρια, χωρίς να χρειάζεται να την ανανεώνουμε ανά ώρα -ακόμα και αν η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή. Και φυσικά, η κρέμα χεριών θέλουμε να έχει ενυδατικά συστατικά, να μην περιέχει οινόπνευμα -και να νιώθουμε ανεπιθύμητο τσούξιμο αν έχουμε ξηροδερμία- και να μυρίζει υπέροχα.

Είναι σημαντικό η κρέμα χεριών να μυρίζει ωραία -βέβαια υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που προτιμούν τις άοσμες ή αυτές που φέρουν αυτή τη φαρμακευτική, καθαρή μυρωδιά.

Αρώματα λουλουδιών όπως γιασεμί, τριαντάφυλλο ή παιώνια, εξωτικές μυρωδιές όπως καρύδα και monoi ή και πιο φρουτώδη νότες όπως πορτοκάλι και λεμόνι, όποια και αν είναι η αρωματική σας επιλογή, στο κολλάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε αγαπημένες κρέμες χεριών.

Κρέμες χεριών που κάνουν αρχικά το πιο σημαντικό, ενυδατώνουν τα χέρια. Ύστερα προσφέρουν ένα ιδιαίτερο sense, σαν να κάναμε έναν απαλό ψεκασμό με το άρωμά μας και το άρωμα πλανάται στο χώρο που βρισκόμαστε, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα.

Κρέμες χεριών σε συσκευασία που χωράνε άνετα στην τσάντα και που σίγουρα πρέπει να έχουμε πάντα μαζί μας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που αναμένουμε πτώση θερμοκρασίας!

Cinq MondesFresh LinePapoutsanis, AromaticsLollia, Heaven on EarthGrown AlchemistByredoCaudalie