Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
FRIZZY HAIR TIP

Το πιο εύκολο tip για να πείτε αντίο στο φριζάρισμα των μαλλιών


Τα μαλλιά δεν έχουν πάντα την υφή που θέλουμε.

Τυχαίνει μετά το μπάνιο να μην είναι απαλά, να είναι άγρια, να μη στρώνουν στο χτένισμα που έχουμε επιλέξει και φυσικά να φριζάρουν

Αν και εσείς αισθάνεστε ότι έχετε βαρεθεί να ξυπνάτε με φριζαρισμένα μαλλιά κάθε πρωί, κάτι που τα κάνει ναι δείχνουν αδύναμα, να σας πούμε ότι δεν είστε οι μόνοι.

Το φριζάρισμα κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ένα απογοητευτικό και επίμονο ζήτημα, το οποίο ωστόσο διορθώνεται. 

Υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα αλλά και συγκεκριμένα tips, τα οποία διατηρούν τα μαλλιά λεία, χωρίς φριζάρισμα. Και όμως ακόμα και αν κοιμηθείτε με νωπά μαλλιά, θα ξυπνήσετε και δε θα πετάει ούτε τρίχα.

Από τη χρήση λαδιού μαλλιών μέχρι το να πάτε για ύπνο με τα μαλλιά πλεξούδες, υπάρχουν δέκα απλές στρατηγικές για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Να τονίσουμε ότι όλες είναι συμβουλές συμβουλές που μπορούν να ενσωματωθούν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μαλλιών και μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην υγεία και την εμφάνιση των λουκιών της τρίχας.

Σε αυτό το άρθρο ωστόσο θα μιλήσουμε για το πιο απλό. Το πιο εύκολο βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε, στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας, για να έχετε τα πιο απαλά, λαμπερά, χωρίς φριζάρισμα μαλλιά. 

Επενδύστε στην κατάλληλη μάσκα μαλλιών. Η μάσκα μαλλιών είναι το προϊόν που μπορεί να καταπολεμήσει το φριζάρισμα, στη ρίζα του.

Η ξηρότητα και το πόσο εύθραυστα είναι τα μαλλιά συχνά συμβαδίζουν με το φριζάρισμα, και εκεί είναι που μια μάσκα μαλλιών μπορεί να δράσει σε βάθος. Οι μάσκες μαλλιών, είναι προϊόντα βαθιάς περιποίησης, που περιέχουν εξαιρετικά συμπυκνωμένα, θρεπτικά συστατικά που διεισδύουν στον άξονα της τρίχας για να ενυδατώσουν και να επανορθώσουν τα μαλλιά από μέσα.

Οι τακτικές μάσκες μαλλιών - αν έχετε μαλλιά που φριζάρουν, μπορείτε να κάνετε κάθε φορά που κάνετε μπάνιο - θα βοηθήσουν στην επανόρθωση και την ενυδάτωση των μαλλιών για να μειώσουν το φριζάρισμα κατά τη διάρκεια της νύχτας και να τα αφήσουν απαλά και λαμπερά όλη την ημέρα.. Εφαρμόστε τη μάσκα μας σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά από τα μέσα έως τις άκρες και αφήστε να δράσει για λίγα λεπτά ή και όλη τη νύχτα και ξεπλύνετε το πρωί. Συνεχίστε με το conditioner για να σφραγίσετε τον άξονα της τρίχας και να κλειδώσετε την ενυδάτωση.

Αγαπημένη σειρά μαλλιών, Moroccan Oil, με μάσκα εντατικής ενυδάτωσης.

Άλλη μία αγαπημένη μάσκα μαλλιών, με μοναδικό άρωμα.

Βρείτε στην Kerastase, τη σειρά που ταιριάζει στις ανάγκες των μαλλιών σας και επενδύστε οπωσδήποτε στη μάσκα.

SHARE