Βερνίκια νυχιών σε διάφορα χρώματα μέσα σε κουτί
Πώς να ανοίξεις ένα βερνίκι νυχιών που δεν ανοίγει με τίποτα;/ Φωτογραφία: Hans Vivek/ Unsplash
15|02|2020 10:25
SHARE
BEAUTY HACK

Βερνίκι νυχιών που δεν ανοίγει με τίποτα; Δοκίμασε αυτό το έξυπνο hack που θα σου λύσει τα χέρια


Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα όταν αφήνουμε για πολύ καιρό ένα βερνίκι νυχιών χωρίς να το χρησιμοποιούμε είναι σίγουρα το καπάκι που μοιάζει να έχει κολλήσει, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει με τίποτα!

Ένα hack λοιπόν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και υπόσχεται να σε βοηθήσει να ανοίξεις το μπουκαλάκι του βερνικιού νυχιών πολύ εύκολα, χωρίς να ταλαιπωρηθείς ξανά.

Αντί λοιπόν να πετάξεις το μανό της συλλογής σου που «αρνείται» ν' ανοίξει, δοκίμασε το hack στο παρακάτω βίντεο που ανακαλύψαμε στο YouTube.

Αρχικά, πιάσε το μπουκαλάκι του μανό και βάλτο κάτω από ζεστό, τρεχούμενο νερό βρύσης για 30 δευτερόλεπτα ή γέμισε ένα μπολ με ζεστό νερό και τοποθέτησε μέσα το μπουκαλάκι για το ίδιο διάστημα.

Ύστερα, πέρασεμια μπατονέτα με λίγο ασετόν στο κενό ανάμεσα στο καπάκι του βερνικιού και το μπουκαλάκι. για να μαλακώσει το χρώμα που έχει ξεραθεί.

Μετά, τύλιξε γύρω από το πλαστικό καπάκι ένα λάστιχο, προκειμένου να δημιουργηθεί έξτρα αντίσταση και προσπάθησε να ανοίξεις το μπουκαλάκι. Το hack υπόσχεται ότι θα το ανοίξεις χωρίς καμία δυσκολία.

Στο βίντεο, η Jaunty Juli που το ανέβασε, προτείνει, πέρα από το λαστιχάκι, να δοκιμάσεις και άλλα πράγματα, τα οποία θα προκαλέσουν έξτρα αντίσταση, όπως ένα γάντι για τα πιάτα ή μια πετσέτα χεριών.

SHARE