μοντέλο στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
18|03|2021 11:58
SHARE
BEAUTY TRICK

Έβαζες λάθος το ρουζ τόσο καιρό -Πώς να το εφαρμόζεις για να δείχνεις πιο φρέσκια


Μια makeup artist μοιράστηκε ένα «blush hack», το οποίο υπόσχεται ένα πιο νεανικό και φρέσκο πρόσωπο.

Σε άρθρο της για το Adore Beauty's Beauty IQ η makeup artist Megan Miloshis έγραψε ότι, παρά το γεγονός ότι συνήθως χαμογελάμε ελαφρά για να βάλουμε ρουζ, εφαρμόζοντας το προϊόν στα «μήλα», αυτό ουσιαστικά μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτερες. Ωστόσο, η ίδια εξηγεί ότι, μόλις χαλαρώνουμε το πρόσωπο, το ρουζ φαίνεται να «τραβάει» το πρόσωπο προς τα κάτω.

«Έχω να σας προτείνω μια διαφορετική τεχνική, που υπόσχεται υγιή και νεανική όψη και κάνει τα ζυγωματικά να φαίνονται πιο έντονα και ανορθωμένα» αναφέρει η ίδια.

Μάλιστα, μοιράστηκε και ένα βίντεο στο TikTok, όπου αναφέρει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε, όταν εφαρμόζουμε το ρουζ.

«Αυτό είναι το blush hack για ανορθωμένα ζυγωματικά σε λιγότερα από 60 δευτερόλεπτα» ακούμε τη Μέγκαν να λέει στο βίντεο.

«Έχουμε μάθει ότι, όταν εφαρμόζουμε το ρουζ, πρέπει να χαμογελάμε ελαφρά και να βάζουμε το προϊόν στα μήλα. Αυτό δείχνει τέλειο όταν χαμογελάς, αλλά όταν χαλαρώνει το πρόσωπο, το ρουζ τραβάει το πρόσωπό σου προς τα κάτω» αναφέρει η makeup artist.

Η ίδια προτείνει τον εναλλακτικό τρόπο, που υπόσχεται νεανική και φρέσκια όψη. Κρατήστε το πρόσωπό σας εντελώς ανέκφραστο. Σχηματήστε μια νοητή γραμμή από την κόρη του ματιού έως το μάγουλο και σε εκείνο το σημείο εφαρμόστε το ρουζ με φορά προς τα έξω -και προς τους κροτάφους. Έτσι, δημιουργείται ένα φυσικό «lifting», που σας κάνει να φαίνεστε νεότερες.

@adorebeauty

Can you see the difference?! ##beauty ##beautyhack ##blush ##tutorials ##makeuphacks ##mua ##fyp ##pop ##fy

♬ original sound - The Favourites.

Η Μέγκαν δοκίμασε και τους δύο τρόπους στην κάθε μεριά του προσώπου της. «Στη μεριά όπου χαμογελούσα, το ρουζ έχει φορά διαγώνια προς τα κάτω, ενώ από την άλλη προς τα πάνω. Ελπίζω να βλέπετε τη διαφορά».

SHARE