γυναίκα με κόκκινο κραγιόν
Φωτογραφία: Shutterstock
RED LIPS

Πώς να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν το πρωί ώστε να μη φαίνεται too much


Κόκκινο κραγιόν, ένα από τα βασικά προϊόντα στο γυναικείο νεσεσέρ.

Πρόσφατα, είδαμε τα κόκκινα χείλη της Olivia Palermo, ενώ ανακαλύψαμε και κραγιόν στην ίδια απόχρωση με αυτήν που προτιμά, τα οποία μάλιστα είναι τρομερά οικονομικά.

Η Olivia προτιμάει το κόκκινο κραγιόν στην καθημερινότητά της και τα συνδυάζει με φυσικά μάτια.

Γενικότερα, το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε άνετα να το επιλέξετε και για τα πρωινά σας looks, ιδιαίτερα αν θέλετε ένα πιο επίσημο office look ή απλά θέλετε να είστε πιο εντυπωσιακές.

Δεν χρειάζονται υπερβολές, μία ομοιόμορφη βάση στο πρόσωπο, η οποία μπορεί να γίνει με μία BB ή CC cream και όχι απαραίτητα με foundation, ρουζ στα ζυγωματικά για να ισοροπήσει με το υπόλοιπο look στο πρόσωπο και φυσικά μάσκαρα για να έχει ένταση το βλέμμα και να μην είναι όπως λέμε flat.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προτιμήσουμε για τα πρωινά looks, αυτή είναι η υφή του κραγιόν. Είναι προτιμότερο για τα πρωινά looks, να προτιμάμε matte, χωρίς γυαλάδες - shimmer προϊόντα. Είναι για πιο βραδινές εμφανίσεις, η τόση λάμψη στα χείλη.

Αντιθέτως ένα κόκκινο κραγιόν, με matte υφή ή απλά ένα ενυδατικό που έχει μία διακριτική λάμψη είναι ιδανικό για πρωινές εμφανίσεις και μπορεί άνετα να σταθεί μόνο του, χωρίς υπερβολές στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Εντοπίσαμε street εμφανίσεις, με κόκκινα κραγιόν που επιβεβαιώνουν πόσο εντυπωσιακό και stylish μπορεί να είναι η συγκεκριμένη makeup επιλογή. Εμπνευστείτε από τις εικόνες που ακολουθούν, ενώ ανακαλύψτε παρακάτω προτεινόμενα προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε, σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Από το ανοιχτό πορτοκαλί, μέχρι το πιο σκούρο κόκκινο, που είναι ιδανικό για το Φθινόπωρο αλλά και τον Χειμώνα.

H Γαλλίδα, Violette ορκίζεται στο κόκκινο κραγιόν για κάθε της εμφάνιση, πρωινή ή βραδινή:

Με ένα αέρινο φόρεμα και Parisian αέρα, πείτε «ναι» στα κόκκινα χείλη, χωρίς υπερβολές στο υπόλοιπο πρόσωπο:

Μην αμελήσετε να τονίσετε και τα φρύδια σας:

H Rosie δημιουργεί το απόλυτο office look, με έντονα κόκκινα χείλη:

Παρακάτω ακολουθούν 5 προτάσεις για matte, κόκκινα κραγιόν, ιδανικά για πρωινά αλλά και βραδινά looks. Αν προτιμάτε την λάμψη, μπορείτε να προσθέσετε ελάχιστη λάμψη, με ένα διάφανο lip gloss:

Korres Morello Matte Lipstick
Smashbox
Urban Decay
Maybelline New York
NARS
SHARE