Τζενιφερ Άνιστον
Τζενιφερ Άνιστον/ Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
JENNIFER ANISTON

Πώς θα πετύχετε το iconic σπάσιμο μαλλιών της Τζένιφερ Άνιστον -Κι όμως, είναι απλό


Τα μαλλιά της Τζένιφερ Άνιστον αποτελούν πάντα αντικείμενο συζήτησης για πολλά περιοδικά και sites.

Βέβαια, αν και τα μαλλιά της φαίνονται πάντα αβίαστα κομψά, δροσερά στο ελαφρώς κυματιστό στιλ τους, στην πραγματικότητα είναι φυσικά σγουρά, οπότε χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για αυτό το χαλαρό σπάσιμο που βλέπετε στις φωτογραφίες και τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα χτενίσματα, η προετοιμασία είναι απαραίτητη. Ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος και ένα λάδι για να είναι πιο μαλακές οι άκρες είναι must. Επιπλέον, λόγω του blow dry χρειάζεται και θερμοπροστατευτικό.

Προτιμήστε μία μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και δουλέψτε τις τούφες στη ρίζα, δίνοντας φορά προς τα έξω και ή τα μέσα -ανάλογα με το τι σας ταιριάζει και σας αρέσει περισσότερο.

Παίξτε με τα μαλλιά σας και δώστε τους αυτή την ελευθερία στην κίνηση.

Αφού τα στεγνώσετε, χτενίστε τα ελαφρώς με μία μεγάλη βούρτσα και τελειοποιήστε με ένα λαδάκι μαλλιών όπου θέλετε να είναι πιο μαλακά και λαμπερά.

Μόλις τα μαλλιά κρυώσουν και σφίξουν, χρησιμοποιήστε σπρέι για την υφή και περάστε ελαφρά τα δάχτυλά σας στα μαλλιά. Αυτό με τη σειρά του θα αποτρέψει το σχέδιο μπούκλας έτσι ώστε τα μαλλιά να είναι σπαστά, να έχουν αυτό το φυσικό loose wavy style.

SHARE