Κάια Γκέρμπερ
Φωτογραφία: @kaiagerber
SEXY LEGS

Το απλό τρικ για σέξι, απαλά και λαμπερά πόδια -Ο συνδυασμός δύο προϊόντων


Ο καιρός επιτρέπει να φορέσουμε κοντά σορτς και φούστες, ενώ τα trends επιβάλλουν την επιβίωση των 90s και έτσι είναι σχεδόν must να αποκαλύψουμε τα πόδια μας.

Δεδομένου ότι ο καιρός ακόμα δεν ευνοεί επισκέψεις στην παραλία -βέβαια υπάρχουν πάντα και οι τολμηροί-, στοχεύουμε μέσα από την περιποίηση και τα κατάλληλα προϊόντα να αποκτήσουμε απαλά, λεία, ενυδατωμένα πόδια.

Αν επιπλέον καταφέρουμε να τα μαυρίσουμε ελαφρώς, τότε θα έχουμε το ιδανικό, sexy style για κοντά outfits.

Αφού λοιπόν ο ήλιος δεν είναι ακόμα σύμμαχος στο μαύρισμα, το self tan είναι το προϊόν που χρειαζόμαστε. Είναι το προϊόν που θα μας εξασφαλίζει την bronze όψη.

Για την ενυδάτωση επιλέγουμε λάδι, έτσι ώστε τα πόδια μας να γυαλίζουν και να έχουν απαλή και λεία υφή. Μερικές σταγόνες ενός ξηρού λαδιού σώματος αρκούν, για να τις εφαρμόσουμε και στα δύο πόδια και να έχουν την τέλεια όψη και υφή.

Πριν από όλα αυτά όμως, χρειαζόμαστε απολέπιση. Αποβάλλοντας τα νεκρά κύτταρα, έχουμε το τέλειο δέρμα, ενώ το self tan μπορεί να εφαρμοστεί σωστά για το ιδανικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, το ξηρό λάδι θα εισχωρήσει βαθιά στο δέρμα εξασφαλίζοντας άψογη ενυδάτωση.

Τι χρειάζεται να κάνουμε;

Κάνουμε mix ελάχιστο self tan με μερικές σταγόνες ξηρό λάδι. Απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλη την περιοχή των ποδιών, ξεκινώντας από τα δάχτυλα μέχρι πάνω στους μηρούς. Καλύπτουμε όλη την επιφάνεια των ποδιών, μπροστά και πίσω, και περιμένουμε αρκετή ώρα να στεγνώσει το προϊόν, να δράσει το self tan και να αποκτήσουν τα πόδια μας το χρώμα, την υφή και την όψη που θέλουμε.

Κάνουμε τεστ με μία πετσέτα, να επιβεβαιώσουμε ότι έχει στεγνώσει το mix και δεν θα λερώσουμε τα ρούχα μας ή τα χέρια μας και συνεχίζουμε με το styling, έχοντας sexy, απαλά και λαμπερά πόδια.

SHARE