Άρωμα, γυναίκα με καστανά μαλλιά
Photo: instagram @anaelleduguet
PERFUME TIPS

Το πιο βασικό tip να διατηρηθεί το άρωμά σας αναλλοίωτο για 24 ώρες


Άρωμα, το προϊόν που ολοκληρώνει κάθε μας εμφάνιση.

Το προϊόν που ψεκάζουμε αφού ολοκληρώσουμε το ντύσιμο μας αλλά και το βάψιμο μας.

Ανάλογα τη διάθεσή μας, την εποχή και την περίσταση της εξόδου μας, επιλέγουμε το κατάλληλο άρωμα. Στο boudoir μας υπάρχει ποικιλία από κλασικές επιλογές, ενώ συνήθως πάντα υπάρχουν και σύγχρονες προσθήκες.

Βασικό κριτήριο επιλογής αρωμάτων είναι να έχουν διάρκεια. Θέλουμε να ψεκάζουμε το άρωμα και να διατηρείται για όσες ώρες είμαστε εκτός σπιτιού.

Το μυστικό όμως δεν κρύβεται τόσο στο προϊόν που επιλέγουμε, όσο στο σημείο που το ψεκάζουμε.

Για να διατηρηθεί ένα άρωμα για ώρες, πρέπει να το ψεκάσουμε σε σημεία του δέρματος που διατηρούν υψηλή την θερμοκρασία. Έτσι κάθε φορά που ανεβαίνει ελαφρώς η θερμοκρασία του σώματος και αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά, όταν για παράδειγμα περπατάμε-, το άρωμα διαχέεται έντονα στην ατμόσφαιρα που βρισκόμαστε.

Ποια σημεία είναι αυτά; 

Το εσωτερικό από τις παλάμες μας, το εσωτερικό των αγκώνων μας, εκεί που σχηματίζεται μία γωνία, το σημείο πίσω από τα αυτιά αλλά και στον λαιμό εσωτερικά, προς τον αυχένα.

Επιπλέον, τα μαλλιά είναι ένα ακόμη σημείο που πρέπει να ψεκάζουμε το άρωμα μας. Κάθε φορά που κουνάμε τα μαλλιά μας, το άρωμα διαχέεται, ενώ η μυρωδιά μένει σταθερή και σε εμάς, κάτι που μπορεί να φτιάξει τη διάθεση μας. 

Ακολουθούν τρεις εξαιρετικές αρωματικές προτάσεις. Αρώματα που μένουν αναλλοίωτα για τουλάχιστον 24 ώρες.

Υπάρχει κάτι στις μεγάλες πόλεις που σε διαπερνά, σε ηλεκτρίζει, σε απογειώνει. Ο Francis Kurkdjian «αιχμαλώτισε» την ενέργεια αυτή στη νέα του αρωματική δημιουργία, το 724. Ένα λαμπερό, ζωηρό και εθιστικό urban eau de parfum που σας προσκαλεί να ζήσετε σε αρμονία με την πόλη, όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Από το 2012, όταν η Lancôme κυκλοφόρησε το νέο της γυναικείο άρωμα, το χαρούμενο μήνυμα και η πρωτότυπη οσφρητική υπογραφή του μίλησαν στην καρδιά πολλών γυναικών, κάνοντάς τις να επιλέξουν το La Vie est Belle ως το νέο τους αγαπημένο άρωμα. Εδώ και 10 χρόνια, το La Vie est Belle αποτελεί το κορυφαίο άρωμα χάρη στην επιβλητική και αδιαμφισβήτητη αύρα του.

Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum για γυναίκες: Η απόλυτη έκρηξη με το αισθησιακό Grandiflorum Jasmine, αυτό είναι το δεύτερο άρωμα Gucci που εντάσσεται στον υπέροχο κόσμο του #FloraFantasy. Η ενέργεια της εσωτερικής χαράς ενισχύεται περαιτέρω από το τυρκουάζ μπουκάλι, ενώ η χαρακτηριστική χλωρίδα του Οίκου από το μοτίβο Gucci σφραγίζει το σχέδιο με ένα μαγικό άγγιγμα. 

Extra Tip: Να θυμάστε, δεν χρειάζεται να ψεκάζετε τόνους αρώματος. Αρκούν μερικές σταγόνες στα σημεία που προαναφέραμε, περιμένετε να στεγνώσουν, να απορροφηθούν στις εσωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας και είστε έτοιμοι να βγείτε τη βόλτα σας. 

SHARE