Πώς να διορθώσεις το σπάσμένο νύχι
Φωτογραφία: Getty Images
SAVE YOUR NAILS

Τι χρειάζεται να έχεις μαζί σου για να διορθώσεις το σπασμένο νύχι


Κάποια ατυχήματα συμβαίνουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, όπως να χτυπήσεις το δάχτυλο σου, να μην μπορείς να φορέσεις το καλοκαιρινό σου πέδιλο και φυσικά να χαλάσει το πεντικιούρ σου.

Μία λάθος ή μία απρόσεκτη κίνηση μπορεί να στοιχίσει το μανικιούρ και το πεντικιούρ. Και φυσικά είναι τόσο δύσκολο να βρεις διαθέσιμο ραντεβού, τους καλοκαιρινούς μήνες, που το καλύτερο είναι να έχεις φροντίσει να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα.

Νούμερο ένα, τα βερνίκια. Όποια βερνίκια επιλέξατε για το μανικιούρ και το πεντικιούρ πρέπει να τα έχετε μαζί σας. Αν έχετε ένα παραπλήσιο χρώμα, μπορείτε να πάρετε αυτό μαζί σας, άλλωστε οι μικρές χρωματικές διαφορές ποτέ δεν είναι αισθητές, παρά μόνο στο δικό μας μάτι.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι η λίμα. Με μία λίμα μπορείτε να φτιάξετε το νύχι που έσπασε ή να φέρετε στο ίδιο μήκος όλα τα υπόλοιπα. Η λίμα μπορεί να σας σώσει την κατάλληλη στιγμή. Εκείνη τη στιγμή που μπορεί να σπάσει το χτιστό σας νύχι ή το φυσικό σας σε μία γωνία, πάρτε τη λίμα στα χέρια σας, λιμάρετε τα νύχια σας και φέρτε τα σε μία ισορροπία.

Νούμερο τρία που σχεδόν όλοι αμελούμε, το λαδάκι νυχιών. Όπως έχουμε πάντα μαζί μας την ενυδατική προσώπου αλλά και σώματος, το λαδάκι νυχιών είναι το αντίστοιχο ενυδατικό προϊόν για τα άκρα μας. Το βράδυ, όταν πέφτουμε στο κρεβάτι μας, μερικά drops στα νύχια και ελάχιστο μασάζ, τα διατηρούν ενυδατωμένα και ισχυρά, κάτι που σημαίνει ότι δε θα σπάνε με το παραμικρό χτύπημα.

Αν ετοιμάζετε βαλίτσα και έχετε βάλει στο νεσεσέρ σας τις παραπάνω προτάσεις μας, εμπνευστείτε από τις insta εικόνες που ακολουθούν για το μανικιούρ των διακοπών σας.

Pale pink:

Looking Lavender:

Chanel Fuchsia:

Ombre French:

Let it shine:

Pastel French:

SHARE