μανικιούρ νύχια

Πώς θα διορθώσουμε το ημιμόνιμο μανικιούρ αν χαλάσει στις διακοπές μας

Την περίοδο των διακοπών, το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι ιδανικό γιατί δύσκολα χαλάει.

Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να χτυπήσουμε σε κάποια γωνία, να ξεφλουδίσει με τις συχνές επισκέψεις στη θάλασσα ή απλά να μην έχει πιάσει καλά η βάση και το βερνίκι να ξεφλουδίσει σχετικά σύντομα.

Τι κάνουμε εκείνη τη στιγμή;

Το πιο βασικό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι δεν πρέπει να ξεφλουδίζουμε τα νύχια μας μόνες μας -εκτός αν είμαστε ειδικές.

Το ημιμόνιμο μανικιούρ απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για την αφαίρεσή του. Πρώτα μουλιάζουμε τα νύχια σε καθαρό ασετόν και ύστερα αφαιρούμε το βερνίκι προσεχτικά.

Πώς θα διορθώσουμε το ημιμόνιμο μανικιούρ αν χαλάσει στις διακοπές μας

Θέλουμε περιποιημένα άκρα όλο το χρόνο και ιδιαίτερα όταν είμαστε διακοπές. Γι' αυτό το λόγο, έχουμε πάντα στο νεσεσέρ μας ένα απλό βερνίκι στην ίδια απόχρωση με το ημιμόνιμο που έχουμε κάνει. Αν χαλάσει ένα ή παραπάνω νύχια, περνάμε το απλό βερνίκι και ύστερα ένα top coat και εξασφαλίζουμε περιποιημένα άκρα σε όλη την περίοδο των διακοπών.

Εναλλακτικά, μπορούμε να έχουμε μία σκούρα απόχρωση μαζί μας -για να καλύψει οποιαδήποτε απόχρωση έχουμε επιλέξει -σε αυτήν την περίπτωση περνάμε όλα τα νύχια. Ακόμα και αυτά που είναι βαμμένα με ημιμόνιμο. Περνάμε το απλό, σκούρο βερνίκι σε όλα τα νύχια και έχουμε περιποιημένα άκρα.

Και αν αναρωτιέστε ποια σκούρα απόχρωση να επιλέξετε, παρακάτω σας έχουμε τρεις προτάσεις ιδανικές για την περίοδο του καλοκαιριού.

Το μπορντώ είναι μία από τις πιο sexy αποχρώσεις για την περίοδο του καλοκαιριού:

Το σκούρο μπλε ταιριάζει απόλυτα στη μαυρισμένη επιδερμίδα:

Εναλλακτικά πείτε ναι στο μοντέρνο χακί. Έχει νεανικό, μοντέρνο στιλ: