γυναίκα με καστανά μαλλιά
Φωτογραφία: Zara
THE BEST HAIR TEXTURE

Πώς θα δώσεις στα μαλλιά σου την πιο sexy υφή


Απαλή επιδερμίδα, λαμπερά μαλλιά, ενυδατωμένη όψη… κάποια από αυτά που στοχεύει κάποιος, στο κομμάτι της ομορφιάς, στην περιποίηση σώματος, προσώπου αλλά και μαλλιών. 

Η φυσικότητα και η ελεύθερη κίνηση των μαλλιών είναι το στιλ που λανσάρουν οι Γαλλίδες, το οποίο έχει γίνει must παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αφήσει τα στυλιζαρισμένα looks, τα αυστηρά χτενίσματα και αναζητάμε ελεύερο στιλ.

Βασικό κομμάτι, η επιλογή κατάλληλων προϊόντων. Επιλέγοντας τα σωστά προϊόντα, χαρίζουμε στα μαλλιά ελεύθερη κίνηση, έχουν όγκο και σχηματίζουν απαλούς κυματισμούς. 

Κάθε γυναίκα έχει διαφορετική τρίχα και διαφορετικές ανάγκες. Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά, ένα λάδι θα μαλακώσει τις άκρες και θα χαρίσει λάμψη και κίνηση. Αν πάλι δεν υπακούουν στην κίνηση που επιθυμείτε, ένα προϊόν όπως το salt spray, θα σχηματίσει ανάλαφρους όγκους και κίνηση που θα τα κάνει πιο sexy.

Διανύοντας το Φθινόπωρο, θέλουμε να διατηρήσουμε στα μαλλιά μας απαλούς κυματισμούς. Θέλουμε προϊόν που ενισχύει την κίνηση, χωρίς να κοκαλώνει τα μαλλιά και να κάνει αυστηρό και άγριο look. 

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε salt spray που χαρίζουν κίνηση, χωρίς ωστόσο να κάνουν άγρια τα μαλλιά. Θα μπορούσαμε να τα περιγράψουμε ως ελαφριά salt spray, που δίνουν την κίνηση που θέλουμε, σε ελεύθερο στιλ. Ανάμεσα σε salt spray θα ανακαλύψετε και dry mist που εκτός από μοναδικό άρωμα, χαρίζουν την κίνηση που αναζητάμε.

OUAI Texturizing Hair Spray
Gisou Texturizing Spray
Moroccanoil Dry Texture Spray
Wella, Eimi Ocean Spray
Balmain Dry Mist

Tip: Με τα dry mist, μπορείτε τις ημέρες που τα μαλλιά σας δεν είναι φρεσκολουσμένα, να δημιουργήσετε το πιο sexy, volume hairstyle. Ψεκάστε τις ρίζες και δώστε την κίνηση που επιθυμείτε ή απλά πιάστε τα σε ατημέλητο, χαλαρό στιλ.

SHARE