μάσκαρα
Must-have επιλογές/ Φωτογραφία: @hungvanngo
BOLD EYEBROWS

Bold Eyebrows: Πώς θα σετάρεις μόνη σου τα φρύδια σου like a pro


Τα φρύδια μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα, την τελευταία δεκαετία.

Από την Kardashian εποχή, κάπου στο 2010 και πιο πίσω, τα έντονα, απόλυτα ευθυγραμμισμένα φρύδια ήταν το απόλυτο must. Μία τάση που αντιπροσώπευε στο 100% η makeup artist, Huda, η οποία μέχρι σήμερα κυκλοφορεί σειρά περιποίσηςη φρυδιών.

Λίγο αργότερα, το στιλ άλλαξε. Στη ζωή μας μπήκε το brow lamination. Διατηρώντας το bold χρώμα τους, θέλαμε ουσιαστικά τα φρύδια μας καλοχτενισμένα, με φορά προς τα πάνω, κάτι που έκανε μεγαλύτερο το μέγεθός τους.

Εδώ και δύο χρόνια, τα φρύδια διατηρούν το φυσικό τους χρώμα. Το brow lamination effect παραμένει, όμως δεν θέλουμε απόλυτα, τελοιποημένο φρύδι. Δε θέλουμε το σχήμα να είναι απόλυτα τελειοποιημένο, έντονο, σκούρο, αλλά να διατηρεί ουσιαστικά τη φυσικότητά του.

Για το 2023, η φυσικότητα παραμένει, καθώς επίσης και το brow lift effect, μόνο που και αυτό δεν είναι τόσο έντονο. Χτενίζουμε την αρχή των φρυδιών μας, με brow mascara, με φορά προς τα πάνω και καθώς πλησιάζουμε προς το τόξο, τους δίνουμε φορά προς τα κάτω, η καμπύλη διατηρείται και το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό.

Στα Benefit Cosmetics μπορεί κανείς να ανακαλύψει τεράστια γκάμα προϊόντων μακιγιάζ, και συγκεκριμένα για την περιποίηση και το σετάρισμα των φρυδιών.

Πώς μπορεί κανείς να δημιουργήσει το τέλειο φρύδι;

Αρχικά θα χρειαστείτε ένα μολύβι στο χρώμα των φρυδιών και ίσως πιο ανοιχτό, για να γεμίσετε τυχόν κενά.

Ύστερα με μία διάφανη mascara σετάρετε το σχήμα τους. Ξεκινάτε δίνοντας φορά προς τα πάνω στην αρχή των φρυδιών και καθώς πηγαίνετε προς το τόξο, διατηρείτε την καμπύλη τους.

Σημαντική λεπτομέρεια, να αναμένουμε να στεγνώσει η mascara πριν συνεχίσουμε με το υπόλοιπο makeup, έτσι ώστε να διατηρηθεί το σχήμα που έχουμε δώσει στα χείλη μας.

SHARE