Οι φακίδες χαρίζουν νεανικό στιλ
Photo:Shutterstock
FAKE FRECKLES

Fake Freckles: Πώς θα δώσεις το εφέ φακίδας στα μάγουλά σου


Υπάρχει κάτι τόσο παιχνιδιάρικο και νεανικό σε ένα πρόσωπο με φακίδες που τα προϊόντα που δημιουργούν εφέ φακίδων είναι πλέον περιζήτητα.

Αν δεν ανήκετε στις γυναίκες που μόλις εκτεθούν λίγα λεπτά στον ήλιο, οι φακίδες κάνουν ακόμη πιο έντονη την εμφάνιση τους, μπορείτε να τις δημιουργήσετε μόνες σας. Επιπλέον, οι ψεύτικες φακίδες φαίνονται πραγματικά καλύτερες και πιο φυσικές, όταν καταβάλλετε τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια για να τις σχηματίσετε.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι μόλις 3. Βέβαια, μπορείτε και να επενδύσετε σε ένα ειδικό προϊόν για τη δημιουργία φακίδων -μία μικρή έρευνα στο ίντερνετ ίσως σας πείσει.

Βήμα 1:Επιλέξτε το προϊόν

Για πιο φυσικό αποτέλεσμα επιλέξτε ένα μολύβι φρυδιών. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να κάνει τα φρύδια μας να δείχνουν γεμάτα και πλούσια, ωστόσο δεν είναι τόσο σκούρο, ούτε γράφει έντονα,  ειδικά στο ανοιχτόχρωμο δέρμα. 

Βήμα 2: Προετοιμασία δέρματος και προϊόντος

Πριν ξεκινήσετε να σχηματίζετε τις φακίδες σας, βεβαιωθείτε ότι το μακιγιάζ του προσώπου σας έχει τελειώσει και ότι το μολύβι σας είναι καλά ξυσμένο. Προσοχή! Δε θέλουμε το μολύβι να έχει μύτη, θέλουμε στρογγυλή επιφάνεια την οποία ακουμπάμε με απαλές κινήσεις πάνω στο πρόσωπο για να σχηματίσουμε τις φακίδες.

Τοποθετήστε σε διάφορα σημεία το μολύβι, χωρίς να σκέφτεστε αν είναι στο κατάλληλο σημείο. Όσο λιγότερο προσπαθείτε να ελέγξετε την τοποθέτηση των ψεύτικων φακίδων σας, τόσο πιο φυσικό θα είναι το αποτέλεσμα. Σκεφτείτε τα σημεία που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο, ζυγωματικά, μέτωπο, μύτη και επικεντρωθείτε κυρίως εκεί για το σχηματισμό τους.

Βήμα 3 : Σχηματισμός Φακίδων

Θυμηθείτε, σε κανένα πρόσωπο δεν υπάρχουν δύο φακίδες που να μοιάζουν μεταξύ τους. Αφού σχηματίσετε τις φακίδες, αγγίξτε τις με  το δάχτυλό σας για να είναι πιο αχνές στο δέρμα σας και, στη συνέχεια, εφαρμόστε ξανά το μολύβι του φρυδιού όπου θέλετε να κάνετε το αποτέλεσμα πιο δυνατό. 

SHARE