Η απολέπιση βοηθά να αποκτήσουμε ομοιόμορφο μαύρισμα.
Κορίτσι στην άμμο/Photo:Shutterstock
TANNING TIPS

Προετοίμασε σωστά το δέρμα σου για να αποκτήσεις το ιδανικό μαύρισμα


Ο καιρός είναι με το μέρος μας και όπως όλα δείχνουν η πρώτη μας επίσκεψη στην παραλία, δεν αργεί να έρθει.

Το μαύρισμα, πάντα με αντηλιακή προστασία, είναι κάτι που αναζητάμε οι περισσότερες γυναίκες. Λίγο πριν βγούμε στον ήλιο λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε κάποιες θεραπείες, μόνες μας στο σπίτι, να προετοιμάσουμε το δέρμα μας και να αποκτήσουμε το ιδανικό μαύρισμα.

Κεφάλαιο απολέπιση, η θεραπεία που ανανεώνει την επιδερμίδα και την βοηθά να αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα, τα οποία ευθύνονται για τη θαμπή όψη της.

Επιπλέον όταν έχουμε κάνει απολέπιση στο πρόσωπο ή το σώμα, οποιοδήποτε προϊόν εφαρμόζουμε στη συνέχεια, μπορεί να διεισδύσει καλύτερα και να εισχωρήσουν όλα τα ωφέλιμα συστατικά.

Λίγες ημέρες λοιπόν, πριν βγούμε στην παραλία, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, κάνουμε απολέπιση στο μπάνιο, με προϊόν που έχουμε αγοράσει ή έχουμε φτιάξει μόνες σπίτι. Αρκεί να έχουμε χοντρό αλάτι ή ζάχαρη και να κάνουμε mix με το έλαιο που χρησιμοποιούμε για ενυδάτωση. Δημιουργούμε μία παχύρευστη πάστα και κάνουμε μασάζ με κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας τα σημεία που αντιμετωπίζουμε ευρυαγγείες.

Κάνοντας λοιπόν απολέπιση, απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος, δίνουμε την ευκαιρία στο δέρμα μας να αναπνεύσει και πετυχαίνουμε ομοιόμορφο μαύρισμα.

Και επειδή ο καιρός ευνοεί για κοντά σορτς και φορέματα, ξεκινάμε από τώρα τα body scrub, βάζουμε αντηλιακό ακόμα και για μία μικρή βόλτα στη γειτονιά του σπιτιού μας και απολαμβάνουμε τη χαλαρή tanning περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει!

SHARE