Γυναίκα με μάσκα ύπνου για την ξεκούραση των ματιών/ Φωτογραφία: Shutterstock
Το απαραίτητο προιόν περιποίησης
18|10|2019 15:25
SHARE
ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΑΤΙΩΝ

Το προϊόν ομορφιάς που πρέπει να υπάρχει στο ψυγείo -Ιδιαίτερα αν είστε άνω των 30


Η κούραση, το ξενύχτι ακόμη και τα δυσάρεστα συναισθήματα αποτυπώνονται στα μάτια - δεν λένε, άλλωστε, ότι είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας; Γι' αυτό, πολλές φορές, αισθανόμαστε ότι το μακιγιάζ δεν έχει πετύχει, ότι η κρέμα που χρησιμοποιούμε ίσως χρειάζεται αλλαγή, ότι είμαστε αρκετά κουρασμένες και δεν μπορούμε με κανένα τρόπο αυτό να το «αποκρύψουμε».

Τις περισσότερες φορές, η βασική αιτία είναι τα μάτια: χρειάζονται ένα δραστικό προϊόν για να γίνουν ξανά λαμπερά, για να δείξουν και πάλι ξεκούραστα. Για να αποχωριστούμε μαύρους κύκλους, σακούλες, λεπτές γραμμές. Η μάσκα ματιών είναι αυτό το προϊόν. Στην αγορά θα την βρείτε και σε μορφή eye patches -υπάρχουν σε κάθε skincare brand.Skincare experts τις αποκαλούν «θαυματουργό» προϊόν και η αλήθεια είναι ότι αρκεί μία εφαρμογή και αναμονή μερικών λεπτών για να δείξει το βλέμμα ζωντανό, ξεκούραστο και το μακιγιάζ να γράψει άψογα.

Μάσκα ματιών Estee Lauder
Εstee Lauder, Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask

Για να κάνετε ακόμα πιο απολαυστική αυτή τη στιγμή περιποίησης, μπορείτε να εφαρμόζετε μάσκα την ώρα που χαλαρώνετε. Να τις αποθηκεύετε πάντα στο ψυγείο, καθώς όταν την εφαρμόζετε στα μάτια κι είναι κρύα, έχετε καλύτερα αποτελέσματα, σε λιγότερο χρόνο. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες που αναγράφονται στο προϊόν και αφήστε την μάσκα να δράσει όσα λεπτά χρειάζεται.

Μάσκα ματιών Shiseido
Shiseido, Benefiance WrinkleResist24 Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask

Ολοκληρώστε την περιποίηση με ενυδατική κρέμα ματιών και συνεχίστε με το μακιγιάζ ή απλά χαλαρώστε με λίγες ώρες ύπνου.

Patchology Mάσκα ματιών

Patchology, FlashPatch Rejuvenating Eye Gels

Extra Tip: Να κάνετε πάντα μάσκα ματιών, μία φορά την εβδομάδα, όπως κάνετε και στο πρόσωπό σας. Θα σας βοηθήσει τρομερά να έχετε ξεκούραστο, ζωντανό βλέμμα ακόμα και τις ημέρες που είστε τρομερά κουρασμένες!

SHARE