Γυναίκα με αντηλιακή
Προστασία και ενυδάτωση/Φωτογραφία: Shutterstock
ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το προϊόν που θα ενισχύσει την αντηλιακή σας προστασία -Είναι ένα από τα must-have της σεζόν


Ιατροί, δερματολόγοι, αισθητικοί, beauty/skin experts, beauty editors, ακόμα και η ίδια μας η μαμά, μάς επισημαίνουν με κάθε ευκαιρία, την εφαρμογή αντηλιακού καθημερινά.

Νομίζω, στο 2020 που διανύουμε, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο προϊόν προσώπου και ιδιαίτερα για όλους εμάς που ζούμε, στην ηλιόλουστη Ελλάδα.

Υποδεχθήκαμε ήδη το Μάρτιο -και απ'ότι φαίνεται έχει έρθει με καλή διάθεση- γι αυτό και τα πρωινά μας είναι ηλιόλουστα, ήρθε καιρός να εντάξουμε στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου μας, την ενυδατική με αντηλιακή προστασία.

Αυτές οι καθημερινές ενυδατικές κρέμες, οι οποίες έχουν πολλαπλά καθήκοντα, πέρα από το γεγονός ότι φροντίζουν και ενυδατώνουν το δέρμα, επιπλέον, το προστατεύουν από τον ήλιο. Με μία εφαρμογή και ένα προϊόν παρέχουμε στο δέρμα, όλα όσα χρειάζεται. Το γεμίζουμε με υγρασία για να διατηρείται ενυδατωμένο και το προστατεύουμε από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ανακαλύψει το δικό σας αγαπημένο, τα προϊόντα που ακολουθούν αποτελούν ιδανικές προτάσεις, για την τέλεια ενυδατική με αντηλιακή προστασία.Shiseido Ultimate Sun Protection Lotion: Από την πρώτη στιγμή που θα το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας, θα απορροφηθεί άμεσα και η αίσθηση που αφήνει είναι πραγματικά μοναδική.

Eau Thermale Avène Antirougeurs Day Redness Relief Soothing Cream:Αν έχετε ευαίσθητο πρόσωπο ή θέλετε να απαλλαχτείτε από τις κοκκινίλες, το συγκεκριμένο προϊόν, είναι αυτό που ψάχνετε.

La Roche-Posay Anthelios 60: Είναι ένα από αυτά τα προϊόντα που θέλουμε να εφαρμόζουμε στο πρόσωπο γιατί μας αρέσει η αίσθηση που μας αφήνουν. Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που δε φράζει και τους πόρους.

Kiehl's Ultra Facial Cream SPF 30: Ένα προϊόν που χρησιμοποιούν skin experts και το προτείνουν σχεδόν για κάθε τύπο επιδερμίδας.

SHARE