LIFTACTIV H.A. EPIDERMIC FILLER SERUM

Liftactiv H.A. Epidermic Filler Serum: Το πρωτοποριακό serum για πρόσωπο και μάτια

Η επιστημονική μας εξειδίκευση βασίζεται στη διεξοδική μελέτη  των στοιχείων εκείνων που επηρεάζουν την επιδερμίδα με την  πάροδο του χρόνου.

Γνωρίζουμε πλέον ότι η κατάσταση της  επιδερμίδας εξαρτάται όχι μόνο από τα γονίδια αλλά και από το Εκθεσίωμα δηλαδή έναν συνδυασμό διαφόρων περιβαλλοντικών, συμπεριφορικών και ορμονικών  παραγόντων. Ειδικότερα, η αθροιστική τους επίδραση είναι  αυτή που μπορεί να διαταράξει τις βιολογικές λειτουργίες της  επιδερμίδας και να επιταχύνει τη γήρανσή της.

Το 2016 τα  ευρήματα αυτής της πολύπλευρης μελέτης αποτέλεσαν την  πρωτοποριακή Επιστήμη του Εκθεσιώματος της Επιδερμίδας. Από αυτή την επιστήμη γεννήθηκε μια διεπιστημονική  προσέγγιση σε ό,τι αφορά τα δερμοκαλλυντικά, η οποία  συνδυάζει τη Δερματολογία με άλλα ιατρικά πεδία  (Ενδοκρινολογία, Διαιτολογία, Ψυχολογία, Νευροεπιστήμη, και Περιβαλλοντική Ιατρική). Έτσι, μπορούμε να  αντιμετωπίσουμε τις εκάστοτε δερματολογικές ανάγκες  προτείνοντας προϊόντα των οποίων η αποτελεσματικότητα  είναι μελετημένη σε πραγματικές συνθήκες. Τα πρωτόκολλά  μας συνδυάζουν ισχυρά δερματολογικά δραστικά συστατικά  ενσωματωμένα σε υποαλλεργικές συνθέσεις, καθώς και  συμβουλές για τον τρόπο ζωής μας που επιδοκιμάζονται  από την διεπιστημονική ιατρική επιτροπή μας.

Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση βοηθά τις γυναίκες να  αντισταθμίσουν τους παράγοντες του Εκθεσιώματος που  επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας. Η Vichy έχει δεσμευτεί να ενισχύσει τη γνώση και την έρευνα  σε ότι αφορά τους παράγοντες του Εκθεσιώματος και την  επίδρασή τους στην υγεία της επιδερμίδας. Για το σκοπό  αυτό, υποστηρίζει σε διεθνές επίπεδο αυτό το εξαιρετικά  σημαντικό πεδίο έρευνας μέσω της ετήσιας επιχορήγησης  της Vichy για το Εκθεσίωμα, το λεγόμενο Exposome Grant.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ:

ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΩΜΑ.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα συστατικό που  παράγει φυσικά ο οργανισμός μας. Βρίσκεται  σχεδόν σε κάθε κύτταρο: στους χόνδρους, στα  οστά, στις αρθρώσεις, στα μάτια και στα ούλα. Τα μεγαλύτερα αποθέματα όμως βρίσκονται στο  δέρμα, το οποίο περιέχει το 50% του συνόλου του  υαλουρονικού οξέος που υπάρχει στο σώμα  μας. Το υαλουρονικό οξύ στο δέρμα βοηθά στη  διατήρηση της δομής και της λειτουργίας του.  Συντίθεται τόσο στην επιδερμίδα όσο και στο  χόριο. Στο χόριο, το υαλουρονικό οξύ δίνει όγκο  στην εξωκυττάρια ουσία, υπεύθυνη για τη δομή  του προσώπου. Στην επιδερμίδα, το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί  τα υπάρχοντα επίπεδα νερού. Διασφαλίζει την  καλή ενυδάτωση, και λειαίνει τις λεπτές γραμμές  και τις ρυτίδες. Όταν η ποσότητα υαλουρονικού οξέος είναι  επαρκής, το δέρμα είναι λείο, ελαστικό και  τονωμένο. Με την πάροδο του χρόνου τα  αποθέματα υαλουρονικού οξέος μειώνονται,  οδηγώντας στον σχηματισμό ρυτίδων.

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ VICHY:

ΝΕΟ LIFTACTIV H.A. EPIDERMIC FILLER SERUM ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΤΙΑ

100% ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ  ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.

Η μοναδική σύνθεσή του συνδυάζει το Ιαματικό Ηφαιστειακό  νερό της Vichy με δερματολογικά δραστικά συστατικά,  γνωστά για την αποτελεσματικότητά τους κατά των ρυτίδων. 

1,5% Υαλουρονικό οξύ

Σύνθεση με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ.  Περιέχει 1,5% υαλουρονικού οξέος φυσικής προέλευσης, το οποίο λαμβάνεται μέσω ζύμωσης σιταριού

1% Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους για  διόρθωση λεπτών γραμμών  & ρυτίδων.

0,5% Υαλουρονικό οξύ υψηλού  μοριακού βάρους για ενυδάτωση & ελαστικότητα

Η Βιταμίνη Cg είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της  ιδιότητές. Συμβάλλει στην προστασία του Υαλουρονικού  Οξέος της επιδερμίδας από την αλλοίωση που προκαλεί το  Εκθεσίωμα.

Το πεπτίδιο είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητά του  κατά των ρυτίδων.

Το Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό της Vichy, πλούσιο σε 15  απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία, ενισχύει τη φυσική άμυνα  του δέρματος.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΑΜΕΣΗ & ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ

Η σύνθεση εξασφαλίζει άμεσα και προοδευτικά ορατά  αποτελέσματα στο πρόσωπο και στο περίγραμμα των  ματιών.

Σε συνεργασία με ανεξάρτητα εργαστήρια, διενεργήσαμε,  μάλιστα, κλινικές μελέτες σε πάνω από 200 γυναίκες με διαφορετικούς φωτοτύπους δέρματος.

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Η σύνθεση εξασφαλίζει υψηλή ανοχή τόσο στο πρόσωπο όσο και στο περίγραμμα των  ματιών.

Προς επαλήθευση αυτού, εφαρμόστηκε πάνω από 4.000 φορές σε ευαίσθητα δέρματα  υπό δερματολογικό και οφθαλμολογικό έλεγχο.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το δε φιαλίδιο είναι εμπνευσμένο από τη  δερματολογική πρακτική. Έτσι, η σύνθεση δεν  έρχεται σε επαφή με τα δάχτυλα, κάτι που  εξασφαλίζει τη διατήρηση της ακεραιότητας  της σύνθεσης στο έπακρο.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

  1. ΠΙΕΣΤΕ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΑΠΛΙΚΑΤΕΡ ΓΙΑ ΔΟΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
  2. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ - ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
  3. 3 -4 ΣΤΑΓΟΝΕΣ  ΕΊΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ
  4. ΑΠΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΟΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ & ΜΑΤΙΑ

SKINCONSULTAI

Ο 1ΟΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ  ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ.

Αξιοποιώντας 15 χρόνια δερματολογικής εξειδίκευσης,  την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας και την  τεχνητή νοημοσύνη, τα εργαστήρια Vichy  δημιούργησαν το SKINCONSULTAI με στόχο την  ανάπτυξη της γνώσης για τη γήρανση της  επιδερμίδας.

Το SKINCONSULTAI αποτελεί έναν μοναδικό αλγόριθμο,  βασισμένο σε 10000 βαθμολογημένες δερματολογικές φωτογραφίες που με μία μόνο selfie εντοπίζει, αξιολογεί και συγκρίνει τα 7 κύρια σημάδια γήρανσης, προσφέροντας μια εξατομικευμένη ανάλυση της επιδερμίδας.

Η ανάλυση αυτή προσδιορίζει τα δυνατά σημεία και τις  κύριες ανάγκες της επιδερμίδας και δίνει ένα  προσωποποιημένο πρόγραμμα περιποίησης, ώστε  οι χρήστες να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν πιο  αποτελεσματικά τη διαδικασία της γήρανσης.