μαλλιά
Φωτογραφία: Instagram/ @leanneansar
GOODBYE OILY HAIR

Σαμπουάν που εξαφανίζουν τη λιπαρότητα των μαλλιών σας -Θα δείτε διαφορά


Τα λιπαρά μαλλιά απασχολούν ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων -άνδρες και γυναίκες-, όλο το χρόνο, σε καθημερινή βάση.

Επειδή έχω και εγώ λιπαρές ρίζες, καταλαβαίνω (πολύ καλά) την απογοήτευση που νιώθει κάποιος, όταν καλείται σε καθημερινή βάση να λούζει τα μαλλιά του λόγω λιπαρότητας. Παράλληλα, μοιράζομαι την ίδια ανησυχία με αυτόν που του τελειώνει το dry shampoo και δεν έχει προλάβει να αγοράσει καινούργιο.

Ωστόσο, το 2022 τα λιπαρά μαλλιά μπορούν να αντιμετωπιστούν από τη ρίζα τους -κυριολεκτικά και μεταφορικά. Επενδύοντας στην κατάλληλη σειρά περιποίησης και καθαρισμού του τριχωτού της κεφαλής, μπορούμε να δώσουμε τέλος στο πρόβλημα που μας απασχολεί.

Όπως μπορείτε να μαντέψετε, έχω δοκίμασε αμέτρητα σαμπουάν, πολλά από τα οποία δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, μάλιστα έκαναν ακόμα πιο λιπαρά τα μαλλιά μου. Κάποια από αυτά, όμως, έδωσαν οριστική λήξη στη λιπαρότητα.

Οικονομικά αλλά και πιο ακριβά, που τα βρίσκετε μόνο σε κομμωτήρια, τα σαμπουάν που ακολουθούν βοηθούν στην αντιμετώπιση της λιπαρότητας, εξισορροπώντας το τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν τα μαλλιά.

Πιστέψτε με, είναι τέλειο συναίσθημα να βλέπεις ότι με ένα μόνο σαμπουάν αφαιρείς τη λιπαρότητα των μαλλιών σου, ενώ παράλληλα τα ενυδατώνεις σε βάθος.

Έτσι, όποιος και αν είναι ο προϋπολογισμός σας και όσο λιπαρό είναι το τριχωτό της κεφαλής σας, υπάρχει το σαμπουάν που μπορεί να κάνει μαλλιά σας λαμπερά και απαλά!

Δείτε παρακάτω τα ιδανικά σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά:

OUAI Thick Hair Cheveux
Klorane Anti-Pollytion
Kerastase Specifique
APIVITA Oily Hair
Wash & Go 5 Δράσεις
Aveda Rosemary Mint
TRESemme Purify & Hydrate
Bumble & Bumble Sunday

SHARE