Γυναίκα με στέκα

Πώς η καραντίνα σε βοηθά να πετύχεις το σχήμα φρυδιών που θέλεις

Η περίοδος του διανύουμε είναι η καλύτερη για να δώσουμε την ευκαιρία στα φρύδια μας να «ανακτήσουν χαμένο έδαφος».

Στο lockdown, σαφώς οι μετακινήσεις είναι πολύ περιορισμένες: αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν περιποιούμαστε σε καθημερινή βάση το δέρμα μας ακόμα κι αν δεν βγούμε καθόλου από το σπίτι.

Όσο για το μακιγιάζ, σίγουρα δεν μπορεί να γίνεται με βαριά προϊόντα που επιβαρύνουν την επιδερμίδα μας. Οι υπερβολές, και να γίνουν δεν φαίνονται, μιας και το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου καλύπτεται από την προστατευτική μάσκα.

Ένα χαρακτηριστικό του προσώπου που μπορεί να ενισχυθεί αυτή την περίοδο είναι τα φρύδια μας. Δεδομένου ότι οι τάσεις των τελευταίων ετών απαιτούν φυσικά, πυκνά φρύδια, κατά τη διάρκεια του lockdown μπορούμε να τα αφήσουμε να μεγαλώσουν, καλύπτοντας τα κενά.

Με την εφαρμογή καστορέλαιου βοηθάμε την ανάπτυξη των φρυδιών μας και έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα άμεσα. 

Μπορούμε καθημερινά να σχεδιάζουμε το σχήμα που θέλουμε να έχουν τα φρύδια μας και να παρατηρούμε αν έχει βγει κάποια τρίχα εκτός σχήματος, για να την αφαιρέσουμε.

Εκμεταλλευόμαστε λοιπόν τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε και αφήνουμε τα φρύδια μας να μεγαλώσουν, για να έχουμε το επιθυμητό πυκνό σχήμα που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γυναίκα.