ομορφιά
Φωτογραφία: chloehayward_
SKINCARE

Το σημαντικότερο βήμα στην περιποίηση της επιδερμίδας που δεν πρέπει να παραλείπουμε


Καθαρισμός προσώπου, το Α και το Ω στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνουμε κάθε πρωί που ξυπνάμε και η τελευταία κάθε βράδυ πριν εφαρμόσουμε τις κρέμες μας και ξαπλώσουμε στο κρεβάτι μας.

Το βασικότερο βήμα στην περιποίηση για να μπορέσει να δράσει οποιοδήποτε προϊόν εφαρμόσουμε, με στόχο να εισχωρήσουν στις εσωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας, τα συστατικά.

Φυσικά, δεν μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα οποιοδήποτε καθαριστικό. Χρειαζόμαστε ένα που να ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας μας και στις ανάγκες της.

Υπάρχουν πολλά, διαφορετικά στην αγορά και καλύπτουν κάθε ανάγκη. Καθαριστικά σε μορφή τζελ, αφρού, balm... οι επιλογές πολλές και διαφορετικές, ωστόσο πρέπει να κάνουμε τη σωστότερη, αυτή που μας ταιριάζει απόλυτα.

Ο καθαρισμός πρέπει να είναι σχολαστικός, με αργές, απαλές, κυκλικές κινήσεις, κάνοντας ελαφρύ μασάζ και επιμένοντας στα σημεία που έχουμε περισσότερο makeup ή που έχουν περισσότερη λιπαρότητα -όπως το σημείο Τ στη μύτη και οι βλεφαρίδες.

Ολοκληρώνουμε πάντα, ταμπονάροντας με καθαρή πετσέτα για να στεγνώσουμε την επιδερμίδα και να συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα skincare προϊόντα.

Apivita καθαριστικά προσώπου. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας και στις ανάγκες σας.

Τα παραπάνω προϊόντα ήταν υποψήφια στα φετινά βραβεία ομορφιάς Prix de Beauté.

SHARE