Γυναίκα με ωραίο χτένισμα
Σικ, απλό, διαχρονικό/Φωτογραφία: Shutterstock
SLEEK PONYTAIL

Sleek Ponytail: Το αγαπημένο hairstyle των μοντέλων που ταιριάζει σε κάθε περίσταση


Όλες έχουμε bad hair days και όλες αναζητούμε στην καθημερινότητά μας, εύκολα hairlooks που θα ταιριάξουν στις απαιτήσεις των περιστάσεων.

Η αλογοουρά, γνωστή και ως ponytail είναι αναμφισβήτητα στην κορυφή των πιο εύκολων, απλών, κομψών και ταυτόχρονα εντυπωσιακών χτενισμάτων.
Όλα είναι στο χέρι μας, από εμάς εξαρτάται πόσο απλή ή εντυπωσιακή θα είναι η αλογοουρά.

Με ένα headband μπορεί να γίνει πιο ρομαντική, με όγκο στις ρίζες μπορεί να αποκτήσει rock χαρακτήρα, ενώ αν τα μαλλιά είναι ίσια, τότε θα είναι το απόλυτο chic and classy hairlook.

Και για να πετύχουμε το στιλ που θέλουμε, πρέπει απλά να δουλέψουμε τα μαλλιά μας-ή να τους δώσουμε messy διάθεση-και να έχουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ και hair products για να πετύχουμε τις υφές που θέλουμε.

Από το κόκκινο χαλί, μέχρι το instagram και τις απλές, καθημερινές, street style εμφανίσεις των μοντέλων έχουμε πολλά μέσα για να εμπνευστούμε την αλογοουρά που θέλουμε να έχουμε στην καθημερινότητά μας ή σε μία ιδιαίτερη έξοδο.

https://www.instagram.com/p/B9UAkzKg6wN/

Αν θέλουμε να ακολουθήσουμε τα trends της σεζόν, θα πρέπει να δώσουμε κίνηση στις άκρες μας και να αφήσουμε φράντζα μπροστά να καλύπτει ένα μέρος του προσώπου μας. Ένα hairlook των 90's δηλαδή, είναι το στιλ που απαιτεί η σεζόν.

Για να το πετύχουμε, μπορούμε απλά να δούμε το βίντεο που ακολουθεί και να ακολουθήσουμε τα βήματα:

SHARE