Η εβδομάδα μόδας μέσα από τα μάτια της beauty editor.

H εβδομάδα μόδας μέσα από τα μάτια της beauty editor - Τα trends που ξεχωρίσαμε

Τα makeup trends ορίζονται από την εβδομάδα μόδας και ως editor αξίζει να πω πως αυτή είναι για εμάς η πιο ωραία εποχή του χρόνου - aka it’s the most wonderful time of the year… - και όχι οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Είναι μια γιορτή μόδας ή για να είμαστε πιο σωστοί είναι ο μήνας μόδας. Και ενώ πολλοί ασχολούνται με το front row ή προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο κομμάτι της μόδας, το catwalk για εμένα είναι μία έμπνευση για το τι θα ακολουθήσει στον πανέμορφο κόσμο της ομορφιάς.

Αυτή τη σεζόν, τα μάτια είναι το επίκεντρο και χρησιμοποιούν το χρώμα ως τρόπο έκφρασης. Το δέρμα είναι τόσο φρέσκο αλλά και δροσερό, τίποτα δεν είναι βαρύ, τίποτα δεν έχει full coverage όψη. Η γεωμετρία επανέρχεται και τη συναντάμε στην πιο μινιμαλιστική της εκδοχή, τα φρύδια είναι καλοχτενισμένα, με το brow lift να πρωταγωνιστεί, όμως δεν είναι έντονα βαμμένα - ξεχάστε το brow tint.

Τα χείλη είναι nude, σχεδόν διάφανα, αλλά πάντα ενυδατωμένα, ενώ στα χέρια συναντάμε pop αποχρώσεις που σημαίνουν την επιστροφή των χρωματιστών βερνικιών, με τα διάφανα νύχια να έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Γεωμετρία: Γραμμικό liner, γεωμετρικό eyeliner—όπως κι αν θέλετε να το πείτε, το eyeliner πρωταγωνιστεί την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024.

Έντονο χρώμα: Τα χρωματιστά eyeliner είναι μια μεγάλη τάση για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του ’24. Το 2024, το ζωηρό χρώμα σε συνδυασμό με τη γεωμετρία στα μάτια, θα κυριαρχήσει.

Ελευθερία στο κινητό βλέφαρο: Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του ’24, η ατέλεια είναι τελειότητα. Και ενώ βλέπουμε παντού αυτή την τάση στα μαλλιά, αυτή τη σεζόν, είναι ορατή και στο μακιγιάζ με ένα τολμηρό, λαμπερό τρόπο.

Focus στην επιδερμίδα: Στόχος το λαμπερό δέρμα. Όλα τα μοντέλα είχαν δροσερό, λαμπερό δέρμα και πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερο χαρακτηριστικό για Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Pop χρώματα: Η συγχώνευση του μπλε, του πράσινου και του κίτρινου μιμείται τους υποβρύχιους κοραλλιογενείς υφάλους και είναι ένα φεστιβάλ χρώματος για τα μάτια αλλά και τα νύχια. Μία ΄όρεξη χρωμάτων που φέρουν κάτι από την αύρα των 70's, μόνο που αυτή τη φορά έχουν classy χαρακτήρα.