Η Χάιλι Μπίμπερ

Sunflower Eyes -H Χέιλι Μπίμπερ ορίζει ένα νέο, άκρως ανοιξιάτικο makeup trend

Hailey Bieber, η influencer που ορίζει τα trends.

Κάθε της εμφάνιση και κυρίως κάθε αλλαγή στην εμφάνιση της, γίνεται πρώτο θέμα στα tabloids, ενώ κάθε ανάρτησή της στα social media συγκεντρώνει χιλιάδες likes και comments.

Αυτή τη φορά, η Hailey Bieber μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην άνοιξη. Πώς; Με το makeup look της.

Αν και δεν υπερβάλλει ποτέ με το μακιγιάζ της και σε γενικές γραμμές είναι λάτρης του natural makeup look, η Hailey Bieber έκανε τη διαφορά με ένα eye makeup look που θυμίζει κάτι από 70’s, 80’s, στην εμφάνισή της στο Coachella.

Το κίτρινο eyeliner της Hailey Bieber είναι η απροσδόκητη απόχρωση που προσθέτει στις τάσεις της άνοιξης.

Σε stories που δημοσίευσε στο instagram της, την είδαμε με μια λεπτή γραμμή κίτρινου eyeliner να αγκαλιάζει τη γραμμή των βλεφαρίδων του πάνω βλεφάρου της. Συνδύασε το συγκεκριμένο eye makeup look με έντονα χείλη και ρουζ , κάτι που μας θύμισε έντονα 70’s.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το χρωματιστό της makeup look, το οποίο περιέγραψαν τα ξένα μέσα ως “sunflower eyes”, κάθε άλλο παρά έντονο δεν ήταν. Αντιθέτως, έδωσε χρώμα στο πρόσωπό της, ανέδειξε τα χαρακτηριστικά της και ήταν αρκετά παιχνιδιάρικο και μοντέρνο όπως και η υπόλοιπη εμφάνιση της.

Να προσθέσουμε ακόμη ότι το κίτρινο αποτελεί αγαπημένο χρώμα της Hailey Bieber, αφού πριν λίγο καιρό, τα κατακίτρινα νύχια της ήταν το viral θέμα ομορφιάς.

Αν το κίτρινο eyeliner της Hailey Bieber σας εμπνέει για ανάλογο look, παρακάτω σας έχουμε συγκεντρώσει χρωματιστά eyeliner για να δημιουργήσετε ανάλογο look. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ορίσετε μία λεπτή γραμμή στις ρίζες των άνω βλεφαρίδων σας.

SephoraToo FacedMAC CosmeticsH&MNYX

Info: Ανακαλύψτε τις αποχρώσεις των προϊόντων που προτείνουμε παραπάνω και δημιουργήστε το πιο ανοιξιάτικο makeup look.